Cumartesi, Mayıs 11, 2013

Anneler Gününüz Kutlu Olsun:))





                    Tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmayıp bir çocuğun başını sevgi ve şefkatle okşayabilen her arkadaşımın "Anneler günü" nü kutluyor, annesini benim gibi kaybetmiş arkadaşlarımın anneleri için de Tanrıdan huzur içinde uyumalarını diliyorum. Pasta hepinize benden arkadaşlar.:) Tarif hafta arası...:)))

                     Sevgiyle kalın ve Afiyet olsun.:)

18 yorum:

  1. Anne olmak kadına verilmiş en büyük hediye...
    Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  2. Canim ne guzel yazmissin kutlamissin..bende senin, tum annelerin anne adaylarinin ve anne olamasa bile yureginde cocuk sevgisi olup bir cocuga sarilip koklayan tum kadinlarimizin anneler gununu kutluyorum..sevgilerimi biraktim

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Heyyfi, anne olmak gerçekten çok özel bir duygu. Ancak daha özel olanı, anne vicdanına sahip olmak bence. Bu duygulara sahip her kadın elleri öpülesi insanlar. Sevgiyle kal can arkadaşım.

    YanıtlaSil
  4. Dost Bahçem :) Sevgili Emel. Çok teşekkür ederim nazik ve içten kutlaman için. Sana bir sır vereyim mi? :) Ben babalar günü hediyelerini de kapan bir anneyim.:))) Hem anne, hem baba olmak zordu... Ama zoru severim:)) Sende sevgiyle kal uzaklardaki dostum. Türkiye'den bir kalp gönderdim sana.

    YanıtlaSil
  5. Nilgün Hanımcığım,
    Bu anlamlı güzel günü ne güzel ifade etmişsiniz çok duygulandım,kaleminize yüreğinize sağlık canım.Anneler gününüzü kutluyor sizi sevgiyle sevgiyle kucaklıyorum.Pastanızdan bir dilim aldım nefis... ellerinize sağlık canım.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Renkli Dünyam, ben hep söyledim, yaşadığım kadar da söylemeye devam edeceğim. Anne olmak salt dokuz ay taşıyıp, sonra da doğurmak değil. O, dünyaya gelen güzel yavrulara, sevgiyi doyana kadar vermektir. Bazı durumlarda "doğuran mı? bakıp, büyüten mi? annedir" diye sorduğumuz durumlarla karşılaşmışızdır. Bence bakıp, büyüten, sevgiye doyuran, anlamaya çalışan, bir küçümeni adam yerine koyup, çözüm ortağı olan daha çok annedir. Diğer türlere... Ben " biyolojik ebeveyn" diyorum. Haksız mıyım? Sevgiler güzel arkadaşım. Danimarka'ya da kocaman bir kalp yolladım.:)Pasta için afiyet olsun diyorum. İnşallah gerçeklerini, güzel söyleşilerle yeme fırsatımız olur günün birinde:)

    YanıtlaSil
  7. önemli olan doğurmak değil ,sadece çocuğun karnını doyurmak ..........canım ,anneler günleri hiç sevmiyorum .Sen o kadar güzel özetlemişin her şeyi,çocukları seven herkesin kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  8. Ben de sevmiyorum Mazes:( Ne bayramları... Ne Anneler Gününü... Ne de Babalar gününü.:( Bir zamanlar çok severdim... Çünkü; bütün bu özel günler, mezarlık ziyareti ile başlıyor:( Ama; benim gerçek anne- baba olduklarına inandıklarım var. Onların da hakkını yememek için kutluyorum.:)

    YanıtlaSil
  9. Sen bir tanesin.
    Başkada bir şey demiyeceğim.
    Çünkü içimden senin için geçen tüm güzel sözcükleri biliyorsun..
    Sevgilerimi bıraktım..
    Canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be Vuslatcığım yazı diliyle birbirimizi tanıyıp, anlamaya çalışıyoruz. Çocuklara, yatıp kalkıp dua ediyorum... Şu bloğu açıp, sizleri tanımama vesile oldukları için.:) Kalpler karşı karşıya olunca, içinden geçenler de birbirini yakalıyor.:)) Ben de sevgilerimi gönderiyorum arkadaşım. Hakkettiğin mutluluk, hep baktığın yerde olsun.:)

      Sil
  10. Canım öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Böyle yerlere gitmek gerekiyor gerçekten inşallah daha ilerilere götürebiliriz.Anneler günün kutlu olsun sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Nilgün senin de kutlu olsun. Pasta tabi gene uzaylı gibi duruyor. Bne de Emel'in şaraplara takıldığı gibi çiçeklere takılıyorum. Algıda seçicilik bu olsa gerek. Pastayı yapamayacağımdan pas geçip çiçeği görüyorum. :)) Ortanca mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortanca evet:)) Algıda seçicilik gerçekten bu:) Balıkta gizledim ortancaların arasına ama göremedin:) Üstelik yaprakların arasında da jumbolar vardı:))))

      Sil
  12. Pasta nefismiş:) Sizi izlemeye aldım ben de bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
  13. Nilgun gecenin bir vakti olsada yesem dedigim pastana takildim..biliyorum tarif hafta ici demissinde o pastayi senmi yaptin yahu gercekten??? ben onu hazir sandim:)

    YanıtlaSil
  14. Ben yaptım Emelciğim:) Tarif hafta arası dedim hala yazamadım.:( Cemrenin bu hafta bir sorunu oldu. Yeni gelen üst canin dişler ne yazık ki çok yordu küçümenimi... Öyle ki annesini işten eve çağırmak zorunda bile kaldım. Bir garip kabızlık, çocuk iki büklüm dolaşıyor evde. İçimiz acıyor ne ilaç doğru dürüst işe yaradı, ne zeytinyağı... ne fitil. Azar azar çözmeye çalışıyoruz durumu. İlk fırsatta yazacağım. Piknik fotoğrafları ile birlikte koyacaktım tarifi. Olmadı.. olamadı. Babaannesi alacak bugün belki akşama kadar yazarım. Sevgiyle kal can dost.

    YanıtlaSil
  15. Anneler gününüz kutlu olsun, ben de sonuncu gruba giriyorum:((sizin de, benim de tüm anneler huzur içinde uyusunlar:( Amin..pasta muhteşem bir dilim aldım:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki kaybettik.:( Işıklarda uysunlar. Pasta için afiyet olsun:) Gerçeğini ikram etmek isterdim.:) Nazik yorumun için çok teşekkürler. Sevgiler

      Sil