Pazar, Mayıs 19, 2013

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu Olsun


Kadıköy Bağdat Caddesi cıvıl cıvıldı...


Emanetlerine sahip çıkıyoruz Büyük Atatürk...


Küçük ailem ve ben yürüyüşteydik:)


19 Mayıs gençlere armağan edilmiştir. Ancak; benim gibi genç hissedenlerde çoktu...:)

Nice 19 Mayıslarda alanlarda yürüyebilmek umuduyla, Hepimizin bayramı kutlu olsun.

19 yorum:

  1. Ne iyi etmişsiniz ya fıstığı götürmekle bu yaştan bu eğitim şart. Tam da ısırımlık olmuş. İnanmasam da tahtaya vurdum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7,5 aylıkken ilk Cumhuriyet Bayramına katıldı İlhan Amcası:) Her 10 Kasımda, benimle ayakta... Her milli Bayramımızda da ailece (en küçük ferdimizle birlikte) yürüyoruz.:) İnşallah daha bir çok bayramımızı da kutlarız hep birlikte.:)

      Sil
  2. Kızım sağ salim doğsun da bizde yürürüz inş. birlikte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım:))) Sizler gibi anne babası olursa tabii ki o da yürüyecek:)) Ben de heyecanla bekliyorum güzel yavruyu. Odasının çalışmalarını da takip ediyorum:) Sağlık ve kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah:) Sevgiyle kal.

      Sil
  3. nice mutlu,bulutsuz cumhuriyetin bayramlarına.Bu arada tatlı mı tatlı,nazlı kuzuna bayıldım,bin kere maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Mazesim:) Kuzu çok tatlı çoook:)) Bulutsuz Cumhuriyetler bizim olacak inşallah. Her gecenin bir sabahı vardır. Önemli olan o gecelerde, sağlam ayakta durabilmek ve kafaları bulutlandırmamak çıkarlar uğruna:)) Bulutsuz günlere kardeşim. Sevgiyle kal.

      Sil
  4. Ulu Önder ATATÜRK'ün Türk gençliğine,milletine emanet ettiği bayramımız hepimize kutlu olsun canım arkadaşım.Size ve güzel ailenize selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutlu olsun arkadaşım:) Dün bir kere daha inandım ki; duyarlı insanlardan oluşan önemli ve etkin bir grup var ve azınlıkta değiller.:) Ben de sizlere ve sizin güzel ailenize Türkiye'den kucak dolusu sevgi gönderiyorum. Sevgiyle kalın.

      Sil
  5. Canım harikasınız maşallah güzel yorumun için teşekkür ederimsevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlısınızzz...
    Bayraklarla dolu manzara harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can Kız teşekkürler:)) Cadde ala boyanmıştı. Çok güzeldi çok:))Sevgiler en kocamanından:)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. İnşallah Reyhancığım. Her gecenin bir sabahı vardır. Gün ağarmasını bekliyoruz.:) Sevgiler

      Sil
  8. Geçmiş bayramın kutlu olsun canım.Cadde ne güzel cıvıl cıvıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten cıvıl cıvıldı Büşracığım.:) İnşallah çok uzun yıllar kutlama şerefine nail oluruz. Sevgiyle kal.

      Sil
  9. Nice nice Milli Bayramları kutlayalım arkadaşım.. O şekerpareyi benim için öpermisin. Allah nazarlardan saklasın. ne güzel birşey o öyle.. Bayram coşkusunu onunla yaşamak daha da anlamlı olmuştur Nilgüncüm. Nede olsa gelecek bizimle yanyana...
    Çok sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Vuslatcığım. Şu puslu günlerin, açacak güneşle parlamasını bekliyoruz. Miniğimi beğendin mi?:)) O, benim ömrüm. Ona öğrettim. "Büyük Kumandan"... ""Atatürk Kalbimizde" gibi sloganlar:))) Bağırıp durdu bizle:)) Geleceğe nesil yetiştiriyoruz.:))) Öptüm bile:)))

      Sil
  10. Oy oy oy, özellikle üçüncü fotoğrafa bayıldım, maşallah, Kadıköy'de de harika kutlanmış yobazlar çatır çatır çatlamıştır:)hayır bunlardan sonunda bu şekilde kurtulacağız çatlayarak:))sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O, küçük kuzu benim torunum.:) Benden evvel o çatlattı, çatlaması gerekenleri:)) 7.5 aylıktan beri katılıyor Kadıköy'deki yürüyüşlere.:) Bu sene daha çok anlamaya başladı... Hatta sloganla yürüyor. :))) Bizden farklı bir şey olmazdı zaten:) Gelecekleri güzel olsun inşallah.:) Kocaman Sevgiler:)

      Sil