Cumartesi, Mayıs 10, 2014

Gelinliğe İlk Makası Vurdum.:) Vira Bismillah...

     Kayısılı Tartımız...          

    Erikli Strudel...


    İzmir Tulumlu Kurabiyeler...:)


  Kıymalı Böreklerimiz...:)


   Babam, annem ve can kardeşim de resimleri ile bugüne katıldılar...:(


 Arkada gördüğünüz model, bizim Şükufe:))) 2. defa görev mahallinde..."Bu işte beraberiz" dedik ve el sıkıştık:) Gördüğünüz gibi masa başına onu aldık...:)))


 Hayatınız; bu bademler ve şekerler kadar tatlı, pirinç kadar bereketli, un kadar beyaz ve temiz olsun diliyorum...

Şükufe kıskanmasın diye önce ona doladık biraz.:)))



                   Hayatının en güzel günlerini sırala deseler... Çocuklarımı ve torunumu kucağıma aldığım günler derim.:) Dilerim Tanrıdan, onlar da bu mutluluğu doyasıya yaşasınlar. Güzeldi; küçücük kuzuları kucaklamak, onlarla vakit geçirmek, onlara bir şeyler öğretmek... Okulları, aşkları, sevdaları, tutkuları, kızgınlıkları, gücenmeleri, dargınlıkları...Neler yaşadık neler... Hayat; hiç birimiz için kolay değildi. Seçimi ben yapmıştım ama onlar da nasiplerini ister istemez almışlardı... Kolay olmayan yaşamı, keyifli hale getirmek bize düştü... Üçümüz birbirimize öylesine sarıldık ki, hala aynı koruma kollama görevini itina ile sürdürüyoruz.:)) Çok güleceksiniz ama, artık onlar beni koruyorlar desem yalan olmaz.:))
                   Derken...O kuzular büyüdü...birini evlendirdim... onların da kuzuları oldu. Biliyorsunuz, benim en büyük aşkım, Cemroşum. Ve... Ailemiz büyümeye devam etti. Damatlarım, oğullarım oldu. Onların anne ve babaları da, kardeşlerim...Hayat aldıklarını, tek tek geriye verdi sanki... Sofralarımız yine kalabalıklaştı, yüzlerimiz yeniden gülmeye başladı...Bugün o sofralardan birindeydik...Tek yürek olup, küçüğüm için bir başlangıcı paylaştık.
                   Tanrım, ikinci defa çıktığım yolda yüzümü kara çıkarma ne olur... Alnımın akı ile şu gelinliğin üstesinden de gelmeyi nasip et bana...Yavrularıma, oğullarıma, torunuma ve tüm sevdiklerime öylesine güzel günler göster ki, onlara bakıp sevineyim... Bu senin bir kulunun dileği...:)))
                   Vira Bismillah... Anacığım ne derdin...Hatırladım...Biliyorum. " Elim kuş olsun, popom taş olsun. Bir saatlik iş olsun." Anneeeee nasıl bitireyim bir saatte? Ağustos 2 ye kadar zamanım var.:)))))  

28 yorum:

  1. başlangıç güzel olmuş, kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  2. Canim ablam Allahtan bütün dualarin kabul olamasini diliyorum,ay ne kadar güzel her zaman büyük bir aile olmak sofra kurmak her zaman hayalimdi insallah benim de senin ki gibi olur,gelinlik kim bilir nasil güzel olacak ablacigim sen marifetlisin hic korkma onunda üstesinden gelirsin :)) sevgilerimle♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gügüm:)) Sen de çok sevecen, kocaman sevgi dolu yüreği olan bir cansın:) Hayallerin gerçek olsun diliyorum. Dualarını esirgeme:)) Sevgiler

      Sil
  3. nilgün,
    ne güzel bir hayatın ve ne güzel bir hayat anlayışın var,herşey yolunda ve tadla devam etsin 2 ağustos çok şahane olsun
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havvacığım:) Benim zarif arkadaşım. Dilerim her şey güzel olacak. Şu çok uzun olduğunu zannetiğimiz yaşamlarımız var ya, aslında bir rüya kadar kısa. Kırmadan, dökmeden, dostça ve paylaşarak yola devam etmeli:) 2 Ağustos "Final" için şans dile bana:)) Sevgilerimle.

      Sil
  4. Canım çok güzel bir yazı olmuş..nasıl duygulandım..Rabbim çocuklarınla, cemroşunla uzun , sağlı, huzurlu günler versin..Ayrıca anneler gününde kutlu olsun..Eminim o gelinlikten de bir şaheser çıkacaktır

    YanıtlaSil
  5. canımmm nasıl güzel bir yazı olmuş..Nasıl duygulandım..Yarınlar sana çocuklarınla ve cemroşunla uzun, huzurlu, mutlu günler getirsin..Ayrıca anneler günün kutlu olsun..Eminim o gelinlikten senin ellerinde şaheser çıkacaktır..Mutlu kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülizim teşekkürler:) Allah, her birimize sevdiklerimizle güzel yıllar nasip etsin. Gelinlik, inşallah güzel olacak.:) Fikrinizi söylersiniz bitince:) Sevgiler kocaman:)

      Sil
  6. Nilgünüm bak birinci mesajım gitmedi sanmıştım, ikiside gitmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülizciğim bana ne kadar kıymet verdiğini bir kere daha anladım:) Cansın:) Ellerine, yüreğine sağlık.

      Sil
  7. Tatlı Nilgünüm benim...
    sen başlamışsın ya, o makası vurmuşsun ya, o gelinliği bir masal prensesi giyecek ya...
    herşey zamanında ve tam istediğn gibi olacak tüm kalbimle hissediyorum.
    Bu güzel masada, sevdiklerinle geçirdiğin saatlerin o güzel anısına bende tekrardan kutlarım anneler gününü.
    Daha da güzel günlerin olsun, hep kalabalık, hep sevdiklerinle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın:) Makası sürdük hayırlısı ile. Umarım hayatları çok güzel olur,düşündüklerini gerçekleştirirler. İddialı çocuklar:) Bir gün güzel bir masayı, birlikte paylaşırız inşallah:)) Seni seviyorum gün ışığı.

      Sil
  8. Merhaba, ben nasılda geç kalmışım blogunuza, nasılda fark etmemişim bu zamana kadar. Nasıl güzel, nasıl içten bir anlatımdır bu, hem duygulandım hüzünlendim, hem yüzüm güldü, kendi aileme benzettim sizi. 2 Ağustosa kadar uçurursunuz siz o gelinliği. Eliniz kuş olsun, Allah yanınızda yardımcınız olsun :) Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canselciğim hoş geldin:) Ne güzel ve gönül okşayan cümleler. Gönlümü hoş ettiğin gibi,cesaret de verdin bana:)) İnşallah Canselim uçmalı o gelinlik...Uçuş uçuş olmalı:)) Teşekkürler verdiğin cesaret ve sıcacık sözlerin için:)

      Sil
  9. herşey çok güzel duygular ,dilekler, bunu yazıya döküş şekliniz ,inşallah bir kolaylıkla bununda üstesinden alnınızın akıyla geleceksiniz bizim size inancımız tam ,Allah kolaylıklar versin ve rüya gibi bir 2 ağustos a ilk adım rüya gibi bir gelinlikle gelsin inşallah ayrıca çok mutlu ve huzurlu bir gelecek için genç çiftimizin birbirine saygı ve sevgisi daim olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jülideciğim ne güzel temenniler.:) Önce saygı ve sevgi olmalı çok haklısın. Devamı özveri ile gelecek. Yuva kurmak, hayat yolunda çok önemli bir adım. Umarım ve temenni ederim, onlar bu işi başaracaklar. Ben işin sadece görsel tarafını halledebilirim.:) Onlar içini ince ince işlemeliler.:) Her zamanki gibi, zarifsin.Çok teşekkür ediyorum cesaretlendiren güzel sözlerine:) Sevgiyle kal.

      Sil
  10. kolay gelsinn canım benimmmm...tüm enerjimi getirdim bak çabucak ve güzelce bitsin gelinliğin diye...üzeri çekirdekli kurabiye de harika görünüyor söylemeden edemeyeceğim...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canımcım. Hayırlısı ile yapacağım inşallah:) Sana da yaparım çekirdeklisinden:)

      Sil
  11. Uzun zamandir uğrayamamıştım buralara,bir baktım ki gelinliğe seramoni ile başlanmış,hayırlısıyla,sıkılmadan bitsin inşallah Nilgün hanım.Bu adetleriniz de çok hoşuma gidiyor ve duygulandırıyor beni.Kolay gelsin temennilerimle,öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülcüğüm:) Eski adetler gerçekten çok güzel ve anlamlı. Anneciğimden ve büyüklerimden bana kalanlar.:) Güzel dileklerin için tekrar teşekkürler ve sevgiler.

      Sil
  12. Her blogu hemen fark edemiyoruz ne yazık ki ve ben sizi henüz yeni fark ettim. O kadar tatlı bir anne diliniz var ki mest olmayana aşk olsun. Anneler bir tane sizde öyle!

    Sevgiler.

    Ersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ersin hoş geldin:) Sadece; evimiz ve ailemiz diye kısıtlamıyoruz ki kendimizi...Bazen bloğumda, blog arkadaşlarımla, neler paylaşıyorum...neler... Şu dünyaya girdim gireli çok güzel arkadaşlar edindim, yaşıtlarım var... kızlarım var... kardeşlerim var... oğullarım var:)) Hoş geldin oğullarımın arasına. :) Sevgiler yolladım sana ve anneciğine en kocamanından.

      Sil
  13. Maharetli arkadaşım benim çalışmalar başlamış umarım keyifle hiç sıkılmadan sorunsuz bir şekilde biter canım kolaylıklar diliyorum sana sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  14. Ve muhteşem finali görebilmek umuduyla. Bileğine, gözünün nuruna kuvvet canım benim.. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Vuslatım, dualarını esirgeme. Onlara ihtiyacım var:)) Sevgiler can dost.

      Sil