Çarşamba, Mart 05, 2014

Onurum... Adı ile Müsemma Oğlum. Yeni Yaşın Kutlu Olsun...



               Sana uzun uzun methiyeler yazmak gereksiz. Adın gibi duruşun, hayata bakışın, aileni kucaklayışın... Oğlum, teşekkür ederim hepimizi mutlu etmek için sarfettiğin gayrete...Babalığına, eşsiz eşliğine, iş hayatındaki başarına, anneciğin ve babacığına, hepimize olan saygına...Teşekkür ediyorum Jalem ve Kardeşim Baki, böyle bir evladı yetiştirmiş olmanıza... Kızım Ceydoşum...Teşekkür ediyorum zor bir hayat içinde yapmış olduğun doğru seçime...Teşekkür ediyorum Tanrım; bana bu evladı oğlum olarak nasip ettiğin için... Şu anda bunu yazarken ne yaptığımı çok iyi biliyorsun değil mi?... Hepinizi çok seviyorum.


30 yorum:

  1. Nilgün hanım oğlunuzun yani yanlış anlamadıysam damadınızın yeni yaşını bende kutlarım,nice yıllar dilerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet:) Akrabalık ilişkileri içinde tanımı damat ama o benim oğlum:)) Çok teşekkür ederim güzel yorumun için:) Sevgiler

      Sil
  2. ne güzel ne mutlu nice yaşlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havvacığım cevapları; gözlerim çok iyi gördüğü için kaydırıp duruyorum kusuruma bakma ne olur:)) Aşağıya kaydırmışım:)

      Sil
  3. Ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı...Allah size, damadınıza ve tüm sevdiklerinize uzun uzun ömürler versin inşaallh :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurcancığım Sağol:) Allah herkesin evlatlarına uzun ömürler nasip etsin, bizler de bakıp sevinelim:)) Sevgiler kocamanından.:)

      Sil
  4. Teşekkür ederim Havvacığım güzel dileğin için:) Sevgiler yolluyorum.

    YanıtlaSil
  5. Nilgün'cüğüm oğlunun(damadının)yeni yaşı kutlu olsun arkadaşım, ne mutlu sana, hayırlı damat vermiş Allah, pasta harika görünüyor sanırım senin eserin? Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Müjdeciğim oğlumcuğumun yaşı. Çok teşekkürler iyi dileklerine. Gerçekten hayırlı evlat. Allah iyiliklerle karşılaştırsın diliyorum. Pasta benim imalat arkadaşım. Öyle sürprizler yapıyorum çocuklara.:)) Sevgiler cancağızım.

      Sil
  6. Wawww nefis ir pasta ellerine sağlık canım.Oğluna hayırlı güzel bir ömür dilerim,sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. :)) Teşekkürler Deryacığım. Ben menekşeleri, gülleri çok severim:) Eh! Mart, baharın ilk ayı...Menekşeler anlamlı olur diye düşündüm:) 16 Mart'ta kuzumun yaşı. Baba kız bahar çocukları bunlar:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Nilguncum keske herkesin senin gibi kayinvalidesi olsa:)) hersey karsiliklidir mutlaka tabiki..bu pastaya bakmaya doyum olmaz dedigim gibi muthis, tablo olarak cek resmini duvara as...ellerine saglik, nice nice senelere sevgili damat-oglu na..sanada bir kucak dolusu sevgi gonderdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine cevap aşağı kaydı:) Hay benim kör gözüm:))

      Sil
  9. Ne güzel yazmışsınız,nice mutlu yaşlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hissediyorsam, onu yazıyorum Nursenciğim. Burası beni günlüğüm gibi:) Sizlerle de paylaşıyorum işte:) Sevgiler yolluyorum:)

      Sil
  10. Teşekkürler dost bahçem:) Haklısın tabii ki iyilik görürsen, iyilikle karşılık verirsin. Ama bu çocuğun, eskilerin deyimiyle kumaşı güzel. Efendi bir insan. Tanrı bahtını, şansını güzel eylesin, ailesinin başından eksik etmesin. Sevdiğim için damadım diyemiyorum onlara ikisi de evladım gibi. Allah şaşırtmasın. Sağol güzel dileklerin için. Sevgiler kocaman can dostum:)

    YanıtlaSil
  11. senin ellerine,kollarına,kalemine sağlık:)ne kadar güzel bir pasta bu.harika demek daha yerli olacaktır.ne güzel bir insansın ki sen sevgini böylesi güzel aktarıyorsun bizlere...kocamann öptümm senii:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın sen cimcime:)) Sevgi karşılıklıdır bilirsin. Tıpkı bir ayna gibi. Hissedersen yansıtırsın:) Hissettiklerim bunlar, sizlere yansıyanlar da karşılığı:)) Seni sevdim ufaklık:))

      Sil
  12. bir arkadaşım demişti bundan aylar önce.sen benim aynamsın diye. bir an onu anımsadım gülümsedim...:) düşündüğünden daha ufağım bilmiyorsunn:)))) öptüm gittimm...
    mutlu geceler dilerimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin ediyorum senin minicik olduğunu. Su damlası gibisin konuşmalarından belli:)) Haksız mıyım Duygu? İnsanlar karşısındakilerden aldıklarını yansıtmazlar mı? İyilikde, kötülükde böyle bir alış veriş:) Kötülük derken, derin ve sert anlamı ile değil:)) O bile bize göre değil:)) Görüşmek üzere ufaklık

      Sil
  13. Pasta da cok guzel, sizin sevdiklerinize ictenliginiz de. Ici ve disi guzel insan olmak cok guzel...

    Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Sevgili Asuman:)) Ne mutlu bana. Güzel sözlerinin adresi olduğum için. Bloğuna fazla girmiyorsun ve özlüyorum yazılarını. Lütfen fırsat bulduğunda yazıver.) Sevgiler yolluyorum kocaman:)

      Sil
  14. benide ağlattın:(
    Ama mutluluktan!
    bu güzel sözlerini, yürekten gelen hislerini yaşadım şurada, tam şu anda!
    Onur, adı gibi yaşıyor belli ki. Çok tebrik ederim onu bugünlere getirenleri, emeği geçenleri, seni, onuru, herkesi.
    Vatana böyle evlatlar gerek.
    Nice yaşlara, sağlıkla Sevgili Onur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam sana benim aydınlık arkadaşım:) Mutluluktan bile ağlama sakın.Hoş ne kadar insani bir eylemdir ağlamak. Bazen içindeki hüznün, bazen de mutluluğun damlaları...:)) Oğullarım; gerçekten bana hediye Tanrı tarafından. Bu nedenle her gün avuçlarımı açıp, şükranlarımı sunuyorum yaradana:) Onların annelerini babalarını tanıdığımda, çocuklarını deşifre etmek zor olmadı. "Aslan yatağından belli olur" der bir özdeyiş bilirsin:) Bunlarda doğdukları ortam ve kumaşları en güzel olanlardan. Allah şaşırtmasın hiç birini, bakıp sevinmek benim karım olsun ömrüm boyu inşallah.:) Teşekkür ederim bu güzel içten yorumuna. İyi dileklerini ileteceğim, akşam geldiğinde. O, Gemi İnşaa Mühendisi ve her sabah çok erken Göztepe'deki evinden Gölcük'e gidiyor. Yolu çok uzun çokk...Sevgilerimi yolladım hadi tut:))

      Sil
  15. bunları yazarken ne yaptığını tahmin etmek hiçte zor değil.
    gözyaşların hep mutluluktan olsun nilgün'cüm.
    bir insanı bu şekilde anlatabilmek ne güzel, size ne mutlu. anlattığın kişeye ne mutlu.
    ilgili herkese teşekkür etmişsin, ben de böyle evlat yetiştirenleri ve oğlunu yürekten kutluyorum.
    mutlululuğunuz ve keyfiniz hep yerinde olsun. onur'un doğumgünü ve yeni yaşı kutlu olsun. nice senelere.
    sevgiler, selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın gözyaşı olacaksa mutluluğa dair olmalı. Dediğim gibi ona methiyeler sıralamak gerekmiyor.:) Bu çocuk anlattığım gibi bir Tanrı kulu. Allah yollarını hep açık etsin ve ne dilerlerse fazlasıyla gerçekleşsin diliyorum bir anne olarak:) Çok teşekkür ederim bu güzel sıcacık yorumuna. Kendisine ileteceğim güzel dileklerini. Sevgiler yolluyorum sana.

      Sil
  16. Menekşenin anlamını biliyorsun değil mi arkadaşım ''Alçak Gönüllü' ifade eder.
    menekşe (mavi) sana sadık kalacağım.
    menekşe (mor) düşüncelerimi zaptettin. demektir..
    Bir evlada çiçeklerle onun hakkında ne naif düşündüğünü anlatmanın en hoş hali..
    Ne zarif bir kayınvalidesin sen. Gönlü güzel bir ana..
    Tuttuğum yakaladığım sevgilerin aynısından ben bıraktım usulca..Sinene çiçek niyetine tak diye..

    YanıtlaSil
  17. ağlıyodun di miiii. :) ne hoş yazmışsın. aferin onaaa :))) musmutlu yaşasıın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Deep söylemesem de anlaşılıyor galiba:) Artık yaşlandım ve fazlaca duygusalım:) Yazarken, okurken, seyrederken... Kısaca sık sık:)) Güzel dileklerin ait olana ulaştı arkadaşım:))

      Sil
  18. Ah benim güzel Vuslat'ım:)) Menekşe " Alçak gönlü" ifade eder demişsin. Renklerin ifade ettiği anlamlar da ayrı güzellik.:) Bilmiyordum güzel arkadaşım, bu bahar çiçeklerinin taşıdıkları anlamları... Ama demek ki; annelere malum oluyor ve bir dürtü ile doğru ifadeler gelip yerini bir yerlerde buluyor:)) Sağol bana yakıştırdığın güzel sıfatlara:)) Hepsini aldım. Güzel bir buket yaptım ve çiçek niyetine gönlüme taktım can arkadaşım:)) Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil