Pazar, Mart 16, 2014

Küçüğüm Artık 3 Yaşında...


Doğum günü Pastamızdan bir kaç kare...


Minnie'nin malikanesi....


Minnie'nin bahçesi...


Bu da profilden görüntü diyelim:)


Bu yıl pastamız böyleydi. Yapım aşamalarını ve tarifini daha sonra blogda paylaşacağım. İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın

27 yorum:

  1. Nice yıllara Nilgün'cüğüm, sağlıkla, mutlulukla...pastayı nasıl kesebildiniz ki?:))insan kesmeye kıyamaz bak bak seyret hatta yanında yat:)))eline sağlık canım
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem sağolasın:) Ne güzel dilekler. Pastayı kestik. Biliyorsun Minnie sözüm vardı ona. Çok sevindi.:) Ülke halinden, kaybettiğimiz gençlerimizden haberi yok henüz anlamıyor.:( Bizim büyüklerimiz gibi artık bahçeleri var orada yaşıyorlar diyoruz.:( o kadarcık anlatabiliyoruz. Yaptık bitti işte. Teşekkürler güzel kardeşim. Sevgiler hepimizden sana da:)

      Sil
  2. Pasta mukemmel olmus, tekrardan nice mutlu saglikli uzun seneler olsun kuzucuguna:)) seninde ellerine saglik..ben sarap kadehi seklinde pasta rica edeyim:)) becerikli arkadasimdan...artik dinlenme zamani senin icin..huzurlu guzel dinlenmeler olsun sevgiler yolladim kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana söz can dost şarap kadehli pastan mutlaka olacak:)) Emelciğim şimdi biraz kendime "STOP" diyerek dinleneceğim ve arkasından gelinliğe başlayacağım.:)) Yolladığın sevgi demetini aldık gönlümüze koyduk kuzu ile.:)) Sağol Emel Teyzeciğim diyor kuzu:))

      Sil
  3. Öncelikle, küçüğünüz sanırım torununuz oluyor :)) Ona annesi ve babasıyla birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum...Benim çocuğum yok, ama yaş ilerledikçe sanırım bir çocuk için dilenebilecek en güzel şeyin bu olacağınız hissediyor insan ... Önce sağlık, sonra ailesinin eksik olmadığı bir yaşam... Allah güzel yazılar yazsın torununuza... Pastaya gelirsek :) Gerçekten tek kelimeyle süper olmuş... Tecrübelerinizi okumak için sabırsızlanıyorum :)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanıtım aşağıya kaymış özür diliyorum:)) Kusura bakmayın. "Evet küçüğüm benim torunum" diye başlayan yanıt sizedir.:) Tekrar Sevgiler

      Sil
  4. Masal gibi bir pasta :)) ne şanslı bir kuzu bu Nilgün ablacım. Sevgi, sağlık ve barış ile büyüsün dilerim. Fikri hür vicdanı hür insaların yaşadığı herhangi bir ülkede... Umudumuzu yitirmeyelim değil mi herşeye rağmen, yaşanır mı yoksa!!! Öpüyorum güzeller güzeli kuzuyu ve seni ablacım sevgiler kucak dolusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurum yine beni şımarttın:)) Hepimiz şanslıyız ben de , onlar da. Dileklerine sağlık. İnşallah dilediğimiz Türkiye'de büyüyecekler onlar. Atatürk'ün Türkiye'sinde ve Atatürkçü gençler olarak. Umudun bittiği noktada, kör karanlık başlar. Yüzümüzü aydınlığa çevirelim ve görmek istediğimiz aydınlık günleri, beynimizde hedefleyelim:) Sinerji yaratılacaktır. Mutlaka başaracağız. Başka şansımız yok.) Sevgiler can kız.

      Sil
  5. ne güzeeel. pek keyiflendim yaaa. nice nice pastalara huzurla mutlulukla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Sevgili Deep. İnşallah nice pastalarımız olur kesecek:)) Güzel dileklerin için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşım. Bu ara yoğunluktan okuyamadığım yazıların var. Hepsini birden okuyacağım:))

      Sil
  6. Evet küçüğüm benim torunum:)) Güzel dileklerine çok teşekkür ederim zarif arkadaşım. Çok haklısın bu zamanda bir çocuk için dilenebilecek en güzel dilek, anacığı ve babacığı ile yaşayacağı uzun uzun yıllar olacaktır. Tanrı; evlatları ailelerinden, aileleri de evlatlarından ayrı düşürmesin. Pastanın tarifini yazacağım, birazcık sakinledikten sonra.:) Tekrar teşekkür ediyorum nazik yorumuna.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Sağlıklı,huzurlu,mutlu ve birlikte geçireceğiniz çok uzun yıllar dilerim,yolu hep aydınlık olsun.
    Pastaya defalarca baktım bu nasıl bir beceridir,bu nasıl bir güzelliktir ellerine,emeğine sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mehtapcığım, bu güzel dileklerin için.:) Emekli olduktan sonra elimi çalıştırarak bunları yapmaya başladım:) Beğenin için tekrar tekrar teşekkürler.:) Sevgiler yolladım kocaman:)

      Sil
  8. oy benimde miniğim, canım, iyi ki doğmuş. Sağlıklı, mutlu ve çok uzun bir ömrü olsun. Nilgünüm senide tebrik ederim, harika bir evlat daha yetiştiriyorsun.
    Öperim ikinizide tatlı yanaklarınızdan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler güzel arkadaşım, bu güzel dileklerin için:) Çocuklar hep mutlu olmalı, onların yüzlerindeki her gülümseme, insana iç huzuru veriyor. İyi bir insan olması için hep birlikte eğitiyoruz. Umarım öncelikle ailesine sonra vatanına hayırlı bir evlat olur. Biz de seni kucaklıyoruz ve kocaman sevgiler gönderiyoruz

      Sil
  9. Gördüğüm en güzel -çocuk için yapılmış- pastalardan biri. Ellerine sağlık bu arada Nilgüncüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona, Minnie'nin evi hakkında masallar uyduruyorum bazen:)) Bu pasta da o masallardan esinlendi:)) Mini nin, bahçesi ve misafirlerini kabul ettiği evi:))) Bilmeyen de ne alaka demiştir ama bizim uyduruk masallardan bir yığın ipucu çıkabiliyor:)) Şİfreli pastalar:))) Sağol güzel arkadaşım.

      Sil
  10. sevgili nilgun..
    opuyorum o guzel yanaklarindan torununu..
    allah saglikli nice guzel yillarini gostersin..
    yorumlariniz icin tesekkur etmeye geldim..pastanizla karsilastim
    bir dilim aldim,,kaciyorum
    sevgilerimi biraktim

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler Cihan:) Hepimizinkilere güzel yaşamlar nasip etsin diliyorum. Pastamız yaş günü kutlama pastasıydı:) Kutlaman ve ziyaretin için kuzum ile birlikte tekrar teşekkür ediyoruz. Sevgilerimizi yolladık size:)

    YanıtlaSil
  12. Cemre'nin sağlıklı,mutlu,huzurlu,sevdikleriyle geçireceği nice yaşları olsun.Pastanız da bir hayli emek içeriyor,ellerinize sağlık,kimbilir lezzeti nasıldı.
    Sizin gibi anneannesi olduğu için de Cemre çok şanslı.Hayatı boyunca şansı hep güzel olsun.Öpüyorum sizleri
    Gül Göktuna
    /

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gül güzel yorumun ve iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler.:) Şans konusuna gelince, çocuklarım da benim için büyük şans. İyi ki onların annesiyim.:) Umarım hayat boyu şansları bol ve baki olsun. Biz de küçük kuzum ile birlikte sana kocaman sevgilerimizi yolluyoruz.

      Sil
  13. Miniğinizin sizlerle birlikte çok uzun uzun yılları olsun inşallah :)) Çocuklar hep gülsün, hep mutlu kalsın bu dünyada ve bazen düşünüyorumda hiç büyümeseler mi ne???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nurcancığım:) Dilerim Allahdan güzel günlerini, diplomalarını görürüm inşallah. İllaki büyüyecekler ve hayat hep gülen yüzüyle baksın onlara, gözyaşı da olacaksa, sevinçten olsun:) Sevgilerimle:)

      Sil
  14. Kuzucuğu doya doya öpüyorum.. Nice yaşlara ve senin gibi becerikli anneanesi olduğu için çok şanslı tatlı şey.. Doğum günü kutlu olsun. Pasta muhteşem yine. Sen bir sanatçısın. Ellerine sağlık canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim güzel arkadaşım:) Sana bir torun geldiğinde neler yapabileceğini, hazırladığın sofralaradan yola çıkarak, çok iyi tahmin edebiliyorum.:)) Sevgiler can dost.

      Sil