Cumartesi, Ağustos 03, 2013

Kadir Geceniz Kutlu Olsun.




                     Hepinizin mübarek Kadir Gecenizi Kutlar. Sağlıklı, mutlu huzurlu nice kandiller dilerim.

17 yorum:

  1. Senin de kutlu olsun Nilgün'cüğüm, helva veya kandil simidi yapmadın mı kız?:))ay çöreğiyle Kandil olur mu?:)))))))))))
    sevgiler öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Müjdeciğim bu gün yapamadım.:) Çocuklar evde olunca, daha zor oluyor benim işler. Bunlar hafta içinde yaptığım poğaçalar. Ne yapayım, bu defalık böyle olsun dedim kendimce:) Sevgiler.:))

      Sil
    2. canımcım şakaydı, eline sağlık olsun, afiyet bal olsun:)))

      Sil
  2. İnananların kadir gecesi kutlu olsun. Bu börek neli şimdi? Eline sağlık süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol İlhancığım.:) bu poğaça tulum peynirliydi:)) Bugünün imalatı değil. Ne yazık ki yetiştiremedim. Kuzu ve çocuklar bayramda Fransa'ya gidiyorlar. Onlarla koşuşturdum. Affola:) Sevgiler.

      Sil
  3. Kadir gecen kutlu olsun canım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hafizeciğim:) Dualarımız duyulur inşallah. Sevgiyle kal prenses.

      Sil
  4. Senin de kandilin mübarek olsun...Allah ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah:) öpüyorum Nilgün ablacım sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Canım geçmiş kandiliniz mübarek olsun sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık Nilgüncüm. olsun bazen günü gününe istediğimizi pişiremiyoruz. Bu poğaçalarda Kandile uymuş. Afiyet olsun. Hayırlı kandiller. Eee bak kuzular gidiyor. Sende bayağı bir dinlenirsin özlemekten yorulmazsan..
    Çok öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koşuşturmalardan, iş yapmaya fırsat yok bu aralar:)Evet canımcım kuzucuğum seyahate çıkıyor. Akşamları telefondan görüntülü konuşacağız kendisiyle. Şimdi sudan çıkmış balığa dönerim.:( Allah ayırmasın. Annesi de korkuyor:) Seni tutturursa ne yapacağız diye. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Şimdiden hayırlı bayramlar olsun. Kocaman sevgiler bıraktım sana.

      Sil
  7. oyy oyy ne güzel göründü :)Ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Büşracığım.:) Pek kandil gününe uygun değildi ama "Zor, işi bozar." bilirsin.:) Helva tarifleri ile buralarda olmalıydım:) Sevgiler ve şimdiden hayırlı bayramlar.

      Sil