Pazartesi, Nisan 22, 2013

23 Nisan Bayramımız...


                                                                                                                                                                 "Bayramımız" diyorum çünkü kendimi bildim bileli, kutluyorum... Ve kendimi genç hissediyorum.:)))


Balkonumuz her 23 Nisan'da hazır olduğu gibi bu bayramda da hazır...


Atamızın resimleri ve ay-yıldızlı bayraklarımızla donattık...


Ceylan gözlerim, 23 Nisan için açtılar...


Japon Açelyam "ben de hazırım " diyor...:)


Küpelerim kusur kalmadı Ay-Yıldızlı albayrağıma uygun kırmızı beyaz çiçekleri ile poz verdi...:)



Kelebekler, böcekler, çiçekler... Hepimiz hazırız kutlamaya, bu güzel bayramı...:)

Sevgiler tüm çocuklara...
Bu dünyayı yaşanmaya değer kılan gülen yüzlere...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.:)

Yıllarca törenlerde boy gösterdim. Kimi zaman köylü kızı olarak, kimi zaman folklor kıyafetlerimle, kiminde şiir okuyarak, kiminde bayrak taşıyarak... Sonra kızlarımı aynı biçimde büyüttüm. Onlarda benim geçtiğim yollardan geçtiler. Şimdi sıra küçük badem şekerimde.:) Tam 8,5 aylıktı ilk 10 Kasım'da kucağımda saygı duruşunda durdu. 13 aylıkken ilk 23 Nisan Bayramını kutladı.:) Ve... Şimdi 2 yaş 1 ay 1 haftalık ve 2. bayramı kutluyor.:) Çok uzun seneler kutlasın inşallah. Ulu önderimizin yılmaz bekçilerinden biri de o olacak.:)
Nice mutlu bayramlara küçük kuzular. Umarım; genç bir kız olarak,19 Mayıs'ları kutladığın günlerini de görürüm.

6 yorum:

  1. Sevgili Nilgun umarim yarin(23 nisan gunu) tum balkonlarda Ataturkumuzun resmi ve bayraklarimiz olur..Umarim cok uzun yillar kutlariz. Paylasimin cok cok guzel lutfen o kucuk badem sekerini benim icin iki yanagindan oper ve sarilirmisin minik Ataturkcu bebise:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz Dost Bahçemiz:) Yarınlara dair umutlarımız hiç eksilmiyor... Küçük badem şekeri senin için kocaman öpüldü. Birazdan annesiyle birlikte, Özgürlük Parkı'na etkinliklere götüreceğiz onu . Sevgiler:) Bayramınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. ne güzel hazırlamışsınız balkonu Bayramımız için.Torununuz çok tatlı maşallah ,daha nice 23Nisanlar kutlasın inşallah...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Mehtapçığım. Bu benim çocuklarımla başlayan bir serüven. Önce kızlarıma böyle sürprizler hazırlardım, şimdi torunuma. Böyle önemli tarihlerin akıllarında kalacak anıları olmalı.:) Aynı zamanda bir yol gösteriş. Nasıl alışırlarsa öyle devam eder.:)Umarım torunum da kendi çocuklarına yaparak bu ananeyi devam ettirir:) Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. Ya balkon, çiçekler, bayraklar muhteşem. Şimdi ben 3 tane çiçek açmış menekşemi paylaşıp dururken, bu çiçekler beni koplekse sokar mı, sokmaz mı? :)) Üstelik biraz evvelde zeytin kadar 2 adet daha bembeyaz çilek saksısı paylaştım. Yemin ediyorum görseydim bunları paylaşmazdım. :)) Bir de bayrakların altında kavanozların kapakları gözüküyor acaba içleinde ne var merak ettim.

    YanıtlaSil
  6. Sağol İlhan:) Komplekse sokmaz ne bahçeler balkonlar var yerim dar arkadaşım:) Allah bana toprak vermeli:) Kendi cennetimi yaratırım herhalde. Bu arada ben senin çileklere bayıldım balkonda bir yer ayarlayıp saksım var çilek yetiştireceğim:) Kavanozlara gelince... Onlar domates, patlıcanlı domates kahvaltılık ve küçük turşular:)))

    YanıtlaSil