Pazartesi, Şubat 15, 2016

"Aşıkları taçlandırmalıyım" dedim :))) Ve... Bu pasta çıktı ortaya...








                   "Aşk emek ister" diyorlar.  Yorum yapmak için kendimi fazla yetkili hissetmiyorum, bu nedenle susuyorum:) Ama emek verenleri de tüm kalbimle kutluyorum.:) Kızlarım ve oğullarım, bu sözün hakkını verenlerden, onlar sevdalarına sahip çıkıp, mutlu yaşamlarını kurdular. Bana da onları kutlamak kaldı tabii:) Üstelik en büyük aşkım torunumu da kazandırdılar:)) Herkes nasibini fazlasıyla aldı anlayacağınız.:)) 14 Şubat Sevgililer Günü, benimkiler için fazla revaçta bir gün değil. Onlar; her gün sevgililer günüdür kafasında çocuklar.:))) Fazla realist bir yaklaşım ama ne yapayım ki; armut dibine düşüvermiş:)) Sabah havayı güzel görünce, Pendik Marina da aldık soluğu, açık hava, güneş ve güzel bir kahvaltı sofrası ile günümüzü aydınlattık. Sonra bir kahve ve her pazar yaptığımız gibi birer koltuk kapmaca ve televizyon karşısında dinlenmece...:) Peki ya kutlama yok muydu? diye soracak olursanız. Bu günün klasiği pastamız hazırlandı ve 15 Şubat gecesi için kesilmeyi beklemekte:))) Nice yıllarınız olsun birlikte, mutlu ve keyifli... Seviyorum sizi katma değerlerim:)))

8 yorum:

  1. Yine her zamanki gibi muhteşemsin Nilgün'cüğüm. Kızının ve oğlunun sevgililer günü kutlu olsun, nice yıllara, eline sağlık. :))) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Müjdeciğim. Ne yapalım biz de kendi aramızda eğlenip gidiyoruz işte:)) İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim:) Sevgiyle kal.

      Sil
  2. pendiklere geliniyor,sonrasında çilekli pastalar yapılıyor.gel de kıskanma şimdi :)
    Allah aile saadetinizi hiç bozmasın,katlayarak çoğaltsın.Çok güzel bir sofranın habercisi bu pasta eminim... afiyetler olsunn hepinizee...

    YanıtlaSil
  3. Vayy çok güzel gözüküyor ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nilgün,

    Güzel bir gün dilerim. Bazı yakınlarımızı kaybetmemiz ve kardeşimle ilgili çok sıkıntılı günler nedeniyle bir yorum bırakamadım. Dilerim daha güzel günlerde yazarım. Kadınlar gününe bende Nazım Hikmetten bir şiir ile katılayım.

    KADIN

    Kimi der ki kadın
    Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
    Kimi der ki kadın
    Yeşil bir harman yerinde
    Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
    Kimi der ki ayalimdir,
    Boynumda taşıdığım vebalimdir.
    Kimi der ki hamur yoğuran.
    Kimi der ki çocuk doğuran.
    Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
    O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
    Yavrum, annem, karım, kız kardeşim,
    Hayat arkadaşımdır.

    Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dost,
      Yine uzun süredir yazamadım. Kayıplarınız ve kardeşinle ilgili yaşadığınız olumsuzlara çok üzüldüm. Kaybınız için başsağlığı ve sabır diliyorum. Kardeşinle ilgili de duaların sizlerle. Bana inan her gece şifa diliyorum tüm hastalarımız için ve Tanrının yakarışlarımı duyduğuna sonsuz inanıyorum. İnşallah bu günler unutulur en yakın zamanda. Sevgilerimi yolladım.
      M.Nilgün

      Sil
  5. Kuzucuk Doğum Günün Kutlu olsun. Yaşın kaç olursa olsun, her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli, başarılı ve huzur dolu yıllara..... Güzel yanaklarından öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Öznur Teyzesi.:) Güzel dileklerini, bir de öpücük katarak ilettim kendisine:)

      Sil