Çarşamba, Ağustos 26, 2015

Doğum Günün Kutlu Olsun Oğlum...



                Hayat iyisiyle, kötüsüyle yaşamaya değer... Bazen; çileden çıkar " Eee yetti artık!" deriz ama, yettiği yerden yine yaşamaya başlarız:) Belki de böyle olduğu içindir, yaşamın cazibesi.
                 Çok geçmiş yıllarda, bir 18 yaşıma gelsem diye çırpınışlarımı hatırlıyorum bazen... Ne olacaktı 18 yaşına gelince? Neydi telaşım? İnanın hala bilmiyorum. Tahminlerim, kendimi büyümüş hissedeceğim... Belki de özgürlükler konusunda biraz daha talepkar olabileceğimdi...:)
                Yaşım 18 oldu. Hatta; üzerine de yüzde üç yüzden fazla zam bile geldi. Ben yine aynı ben, yaşam yine aynı yaşam... Kayıplarım da oldu, kazançlarım da...
                 Kazançlarım dediğimde, öyle sıradan şeyler değil. Hep söylerim, "Ben Tanrının sevdiği ve kolladığı kullardan biriyim" diye.:) İki güzel kız evlat verdi bana, daha sonra, iki de güzel erkek evlat... Daha ne isteyeyim, "Teşekkür ederim Tanrım" derken... Bir de güzel prenses düştü kucağıma:)
                İşte böyle sevgili arkadaşlarım, onlarla hayat buldum ve bulmaya da yaşamım yettiği kadar devam edeceğim.
                 Güzel oğlum, yuvamıza son katılan genç adam... Hayatın boyunca, kazançların, kayıplarından hep büyük... Mutlu yuvanızda, ağız tadınız hep yerinde...  Dilekleriniz hep kabul olsun:) 27. yaşın  "KUTLU OLSUN"

Not: Akşam menüsünü öğrendim::)))) Pasta da benden olsun:)

13 yorum:

  1. Çok teşekkürler anneciğim :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Nilgün,

    Sevgili Altan oğlumuzun mutluluk bankasının başarı ve sağlık şubesindeki 2015 no'lu hesabına 365 gün daha sevgi yatırılmıştır. 18 yaşın üstüne yüzde üç yüzden fazla zam gelen asil ruhlu annenin hesabına ne yatırılacağı daha sonra açıklanacaktır. Tüm aileye sevgilerden kocaman bir demet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurcuğum,
      Ne güzel dilekler bunlar. Harikasın. Haklısın, oğlumun hesabına sevgi dolu 365 gün yatırıldı ama benim hesabımda da bir sürpriz var;))) sen... Teşekkür ederim, dostluğa, paylaşıma ve güzel dileklere... Mutlu,huzurlu, sağlıklı günlerden birinde mutlaka görüşmek üzere:) sevgiyle kal.

      Sil
  3. Ooo senin dört çocuğun mu var Nilgün'cüğüm maşallah hem de en kocamanından. :) Nice yıllara arkadaşım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ikisi kapıdan, diğer ikisi de bacadan;)) Allah kabul ederse dört çocuk bir torun oldular;)) sağol arkadaşım güzel dileklerine;)

      Sil
  4. güzel ailenle yüzün hep gülsün nilgün,
    herkese nice yıllara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Havvacığım;)?Tanrı hepimizi güldürsün, güzel günlere uyanalım. Kocaman sevgiler yolladım.

      Sil
  5. merhaba lezzetli blog komşum, neyse ki çok fazla şey kaçırmamışım. senin tariflerin benim için özel. uzun aradan sonra artık blogum ve blog dostlarımlayım. kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin:) çoğumuz yaz aylarında avare oluyoruz. Eh! Artık vakti kerahat geldi.:) bol bol tarif ve anılarımızı paylaşacağız. Sevgiyle kal güzel dost.

      Sil
  6. Nice güzel yaşları olsun oğlunun Nilgün ablacım.
    ne kadar şanslı ki sen gibi bir anneye sahip,
    öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Güzel anne;) şımarıyorum sayenizde;) biz de kuzumla birlikte size sarıldık en kocamanından:)

      Sil
  7. Nice mutlu yaşları olsun, güzel ailenizle birlikte inşallah Nilgüncüm :)

    Benim de kızım yokbiliyorsun,
    Dilerim, hayırlı vakitlerde, oğullarım sayesinde kızlarım olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım iyi dileklerin sizde de aynen hayat bulsun diliyorum.;) hayat bazen kaybettiklerimizin yerine çok güzel armağanlar veriyor. Ben nasibimi aldım. Darısı sizlerin başına inşallah;) gönül dolusu sevgiler yolladım.

      Sil