Cuma, Mayıs 15, 2015

Hayırlı Kandiller...



                          Tüm arkadaşlarımın, Miraç Kandilini kutluyor, dualarınızın kabul olmasını ve çok kısa bir süre önce kaybettiğimiz sevgili Cihan'a da, sonsuzlukta huzurla uyumasını diliyorum.

8 yorum:

  1. İyi kandiller Nilgüncüm. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler gün ışığım. Hepimize hayırlı kandiller olsun. Bu aralar bloğa ara sıra uğruyorum, sakın benim kusuruma bakma olur mu? Gönlümün en güzel yerinde senin için daima bir yer var:)) Sevgiler sana, o güzel ailene ve bembeyaz evine:)

      Sil
  2. Miraç kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşaallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hanifeciğim. Dilerim, Tanrı ailem ve insanlık için dileklerimi duymuştur. Bu ülkenin ve insanlığın iyi günlere çok ihtiyacı var. Sevgiler yolladım kocaman.

      Sil
  3. Sevgili Nilgün,

    Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp, kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var ki, şu an mesajımı okuyor. Öncelikle Miraç Kandilini kutlar, seni bulmama vesile olan sevgili Cihan Hanımın mekanı cennet olsun diyerek başladım. Kardeşim 4-5 günlüğüne Ankara'ya geldi. Hasret gidermekten senin Anneler Gününü kutlayamadım. Huyu güzel kendi güzel, asil mi asil Anne ve Anneannenin Anneler günü kutlu olsun. Kardeşimin gidişi çarşamba'dan beri ben de kafamı gezdiriyorum. Sabahları baba derneğe giderken ben ondan önce kapıya çıkıyorum. Senden bir ricam var, eğer düzeltilmesi mümkün ise Blogunu açtığım an Facebook'a katıl yazısı geliyor 10 saniye sürüyor, sayfa değiştikçe yine geliyor. Elmalı kurabiye çocukluğumda evimizde en çok yapılan kurabiye idi. Şimdilerde bende arada sırada yapıyorum. Ellerine sağlık. Bu güzel günde gönlünden geçen güzel dileklerinin gerçekleşmesini dilerim. Dualarımız duaya ihtiyacı olan herkese ulaşsın. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Öznur, Cihan'a ne çok teşekkürümüz var değil mi? Mutlaka duyuyordur bizleri biliyorum. Yaptığı rengarenk kuş evlerinin birinde, çiçeklerin arasında bizleri izliyor eminim.:( Keşke hala aramızda olsaydı ve bizlere o sıcacık sözcükleriyle cevaplar yazabilseydi... Ancak, bir inancım var ki, uğurladığımız tüm yakınlarımızın sonsuzlukta birbirini bulduklarına ve ölümün sandığımız gibi bir son değil yeni bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma; annem, babam ve ağabeyim çok mutlular. O da kızını buldu... Buradaki kalanlarına sabır diliyorum. Güzel dileklerin ve sözlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. "Kalp, kalbe karşı" derler, aynı duyguları, ben de seninle, senin için paylaşıyorum. Facebook'a katıl yazısını kaldırdı oğlum:)) Japonya'dan gelmesini bekledim. Çünkü, ben bilmiyorum,fazla teknolojik değilim. Elmalı kurabiyelere gelince, annelerimizin kokusunu taşır sanki... Her evde yapılan, fırınların (gazozlu keki) kadar eski bir tariftir.:))) Annemi özleyince yapıyorum sanki... Kuzum da çok seviyor. Ben içini fazlaca hazırlayıp, buzlukta saklıyorum. Canımız isteyince, sırf hamuru yapmak kalıyor. :)) Pratik çözümler işte bilirsin. Kadınca önlemler, çocuklu evlerde gerekli. Sevgiler yolladım güzel dost. Sağlıkla, huzurla ve dostça kal.

      Sil
  4. Canım hayırlı kandiller diliyorum. Ahh ahhh.. Nasıl üzüldüm cihana anlatamam nilgün nurlar içinde olsun insallah cok cok opüyorum canımcım sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Arzucuğum, ne yazık ki bu defa bize başka bir şaka yaptı.:( Hayırlı kandiller olsun zarif arkadaşım. Sevgiler yolladım.

      Sil