Salı, Nisan 07, 2015

Sevgili Ersin:))) "IF YOU WANT TO BE" İlk defa bir "mim" cevaplayacağım:))




                      Sevgili Ersinciğim:) Nam-ı diğer; IF YOU WANT TO BE beni mimlemiş.:) Pek enteresan bir yapım yok ama Esinimi kıramam ve cevaplarım aşağıda...

*Bilgisayarının masaüstündeki görüntüsü ne?
- Laptop klasik google görüntüsüne, Ipad ?? Durun bir bakayım:))) O da fabrika ayarlarında:))

* Bir kafeye girdiğinde genellikle ne siparişi verirsin?
- Evde içmemişsem Türk kahvesi, içmişsem kafeinsiz latte.

* Google'da aradığın en son şey ne?
- Ben Google'dan daha yaşlıyım:)) O bana sorsun:) 

* Mesajlaştığın ya da konuştuğun son insan kim?
- Kızlarım her sabah , önce biri sonra diğeri olmak üzere arar. Bugün önce küçük kızımla, sonra da büyük kızımla konuştum. Mesaj pek yazmıyorum. Çünkü telefonda ve ıpad'de harfler çok küçük, benim yakınlarım ise 3.75.:(

* Tiyatroya en son ne zaman gittin?
- Süreyya Operası'nda GISELLE seyrettim.

*Sinemaya en son ne zaman gittin?
- Sinemaya gitmeyi sevmem. Çok ayıp ama gerçek bu! Sebepleri var... Robin Williams'ın tüm filmlerini ise evde defalarca seyrettim ve seyretmeye devam ediyorum. Ölümünü ise asla kabullenemiyorum.

* Hangi diziyi herkes izlemeli?
- İzlediğim herhangi bir dizi kalmadı. Muhteşem yüzyılı takip ettim. Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın, "Aramızda Kalsın" ve yine Uğur Yücel'in " Canım Ailem" en sevdiklerim arasındaydı. Sanıyorum beni aile dizileri ve dönem dizileri ilgilendiriyor. Mesela "Çemberimde Gül Oya"... gibi. Yaşadığım dönemi ifade edenler:((

*En son ne tür bir müzik dinledin?
- Patricia Kaas'ın bütün parçaları:) Çok severim.

* Seni en çok ne çıldırtır?
- Son dönem, görsel medyadaki haber saatleri.:( Görüntüsüne bile dayanamadığım insanlar nedeniyle, tansiyonum oynamasın diye seyretmiyorum.:(

* Ne zaman uyanırsın?
- Kuzumu okula yollarken saat 07.30'da. Anneciği giydiriyor, ben kahvaltı ettiriyorum ve ona el sallıyorum.:) Bir daha da yatamıyorum:))

* Yıl içindeki en favori günün hangisi?
- Yaş günüm:))) Ay çok şımartıyorlar:)) 8 Nisan 1956 unutmayın sakın.... Yani yarınnnnnnnnn

* İnternetteki ilk adın neydi?
- Hep Nilgün İlgün olarak vardım:))

* Favori emojin hangisi?
- Gülen surat :)

* Birini seç: kedi mi köpek mi?
- Her ikisine de bayılırım. Üç kedimiz var.:)) Sokaktaki köpekleri çok severim, Onların, o yaşamış bakışlarına hastayım:)

* Kuzey mi güney mi?
- Batı

* İstanbul'la ilgili sevmediğin bir şey?
- Kalabalık ve trafik

* İstanbul'da en çok sevdiğin üç semt?
- Moda, Adalar, Galata, Eminönü ...

* Kafanda genel olarak ne olur?
- Kafamda dokuz tilki, kuyruklarını değdirmeden dolaşır genelde:((( Taaaa beynim kısa devre yapana kadar.:(

* Komedi mi dram mı?
- Komedi tabii... Yeter artık bıktım dramlardan...

* Çay mı kahve mi?
- Sorulur mu:)))) Kahveeee

* Bu soruları cevaplamadan önce ne yapıyordun?
- Her gün yediğim iki yeşil elmamın ilkini yiyordum:))

* Bu soruları cevapladıktan sonra ne yapacaksın?
- Kuzucuğum için bir imalat:)) Dün kısır siparişi verdi. Bugün çörek...

* Son olarak; bir sırrını paylaş...
- Şişşştttt kulağını yaşlaştır biraz....:)))

Sevgiler...sevgiler...sevgiler



26 yorum:

  1. Nilgün Anneciimmm, yahu kıyamam ne güzelde cevaplamışsın! Okurken mest oldum, duygularım bir anda coştu. Çok mutlu ettin beni... Bir kaç kez daha okusam, ayıp olmaz değil mi? :) Benden de sana kocaman, yürekten-içten sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yapayım;) talep çok sevdiğim birinden geldi. Onu asla kıramam. Çok marifetli ve efendi bir genç adam:)) sevgiler yolladım güzel çocuk;)

      Sil
  2. Nilgün ablacığım ne tatlı, ne samimi, ne asilsin :) Çok sevdim yorumlarını, tatlı kuzunu benim için öp. Yarın giremezsem doğum gününü şimdiden kutlarım, kocaman sağlık ve mutluluk dolu bir ömrün olsun, en içten sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canselim çok teşekkür ederim;)) iyi dileklerin ve güzel sözlerin için. Sanki sizleri bulmak için girmişim şu blog dünyasına. Ne iyi yapmışım aferin bana;) sevgiler kocamanından;)

      Sil
  3. Kuzeymi Guneymi sorusuna Bati cevabin guldurdu beni. Kurallari bozanlardansin sende benim gibi demekki :-) Simdiden dogum gunun kutlu olsun guzel arkadasim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes gülüyor ona:))) Ben batı ruhluyum. Yapılacak birşey yok. Mademki seçenek kısıtlı, seçeneğimi kendim yaratırım:))) Çok teşekkür ederim güzel dost. Bir yaş daha eskiyiverdim :) Emel kızıyor yazmayacağım yaşımı:=)))))) Sarıldım kocaman.

      Sil
  4. okuduğum en güzel mimlerdendi buuu...nedenini senin o güzel kalbinde aramak en doğrusu:)
    bir kez de buradan yeni yaşın çokkk güzel geçsinnn... çok sevgili büyüğüm,kıymetli ablamm iyi ki doğdun...iyi ki yaşamımda yer verdin varlığına... doğum günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın benim:))) Sen de iyi ki varsın ve adına tesadüf diyemeyeceğim,:) İyi ki tanıştık. Hayatı böylesine kucaklayan nadir insanlardan birisin. Seviyorum seni can kız:)

      Sil
  5. * * * * * * * * Bugün Nilgün'ünüm doğum günü! İyi ki doğmuş ve gönlünden çıkan, içimi aydınlatan, her cümleni, hayatını bize açmış, ve o çokk güzel bakışını bize sunmuşsun! Daha nice yılların olsun! Hayatımın bir köşesinde hep seni dinleyeyim istiyorum. Öpüyorum çok! * * * * * * * * *

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi şımarık gibi oldum:))) Ne güzel yahu:) Sizler gibi dünya güzeli arkadaşlarım oldu ve sayenizde yaş almıyorum, gençleşiyorum:)) İyi ki varsın Ersinciğim harikasın ve seni çok seviyorum:)

      Sil
  6. Mutlu yılların olsun Nilgün abla, daha nice güzel yaşlarını gönlünce dilediğin gibi yaşa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebuşum çok teşekkür ederim:) Sizlere açılan penceremle daha da mutluyum:) Sevgiler yolladım.

      Sil
  7. BENİM CANIM!
    iyi ki tanıdım seni, iyi ki varlığını hissediyorum. Seni seviyorum, doğum gününü kutlarım, hep sevdiklerinle, hep bizlerle kal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gün ışığım:) Ben de sizlerin ışığı ile hem aydınlanıyorum hem de ısınıyorum:) İyi ki varsınız:) Çok seviliyorsun bil istedim:)

      Sil
  8. Sizden 2 gün büyük biri olarak " hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentileri olan biri kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sevgi dolu günler sizin olsun ve de doğum gününüz kutlu olsun. Daha önceki postunuza yazdığım yoruma yanıt alamayınca nedense biraz kırıldım ve sonra cevap alınca çocuklar gibi sevindim. Neden mi diyeceksiniz. Kendimce eğer bir yorum yazıyorsam ki 3-5 kişiyi geçmez bu insanlara (siz de dahil) değer verdiğim içindir. Yanıt alınca kendimi daha bir önemsenmiş gibi hissediyorum. Soğuk ve hafiften kar çiseleyen bu Ankara akşamında yaş almak kaçınılmaz ancak büyümek isteğe bağlıdır diyerek duygusallığıma bir son vereyim. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Öznurcuğum,
      Genelde her yoruma mutlaka cevap vermeye çalışıyorum. Ne olur benim kusuruma bakmayın ve bana sakın kırılmayın.:) bazen elimde olmayan nedenlerle, bloğa giremiyorum. Ipad im var ancak harfleri o kadar küçük ki, benim 3.75 olan yakın gözlerimi zorluyor. Ancak büyük laptop la hallediyorum. Geç olabilir ama mutlaka cevap yazmaya çalışıyorum. Ne kadar güzel aynı ayda ve birbirimize 2 gün yakınlıkta dünyaya " merhaba" demişiz. :) ben de sizin yeni yaşınızı kutluyorum ve hem sizin hem de benim tüm dileklerimizin gerçek olmasını diliyorum. İstanbul da da hava soğuk ve kapalı, şu anda saat gece yarısı 01.30'u gösteriyor ve ben sizi bir daha kırmamak için hemen cevap yazıyorum. Sevgiyle kalın güzel dostum:)

      Sil
  9. nilgün,
    iyi ki doğdun da etrafına ışık verdin.buralara kadar geliyor sevecen gülümsemen.
    cevaplarına bayıldım,seni tanımak bi ayrıcalık,iyi ki kırmamışsın ersin'i
    çok sevgiler,nice yıllara sağlık ve güzellikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havvacığım canımsın:) Bence birbirine benzeyenler, birbirini çekiyor. Burada tanışmalarımızın da tesadüf olabileceğine inanmıyorum:) İyi ki yollarımız ve bloglarımız kesişti:) Ben de sizlerin ışıklarınızdan faydalanıyorum. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerine. Sevgiyle kal zarif arkadaşım:)

      Sil
  10. Sevgili Nilgün,

    Kardeşimin çok ciddi rahatsızlığı ve yapılan kemoterapiler sonucunu alacağımız güne yakın bir zamanda duygusallığın doruk yaptığı bir gecede seni yanıt yazmaya zorlar gibi bir yorum yazmaktan inan çok üzüldüm. Ne kendime ne de karşımdakilere baskı yapmaktan hiç hoşlanmayan ve kişiliğime ters düşen bir şeyi yaptım diye kendimden utandım. Lütfen kusuruma bakma. Benim bu davranışıma karşılık o naif , ince düşünceli ve kibar halinle yanıt verdin. Çok teşekkür ederim. Dilerim Melekler seni ve güzel Aileni korusun. Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurcuğum, bana baskı yapmadın güzel dostum, isteyerek ve büyük bir memnuniyetle cevap yazdım sana:) o gece geç saate kadar oturulmuştu, babaannemizin evinden yemekten gelmiştik ve yorumunu gördüm, hemen de cevapladım. Kardeşinle ilgili verdiğin bilgiye çok üzüldüm. Tanrı yardımcısı olsun, tedavi süreci sıkıntılı bir hastalık ama çok iyileşen dostumuz var. Kardeşin de iyileşecek inşallah. Sinerji yaratalım ve gönlümüzden onun iyileşmesini dileyelim. Sesimiz duyulacaktır ben eminim. Sen de güçlü olmalısın. Şimdi onun en çok moral gücüne ihtiyacı var. Sevgiyle kal güzel kardeşim. İyi haberlerinizi bekliyor olacağım.

      Sil
  11. Ne tatli cevaplar vermissiniz gercekten,bayildimm!Gec gördüm postunuzu ama olsun,yeni yasiniz size ugur getirsin,bol bol da huzur,tüm sevdiklerinizle beraber..."Google bana sorsun!" muhtesemdi:)) Patricia Kaasì esimde cok sever,epeyce cd si mevcut bende bayildim kadinin sesine,harikasiniz kisaca,sevgiler Nürnberg`ten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Terazim geç cevapladığım için öncelikle özür diliyorum.:) Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Yaş işte...:)) Aldı başını gidiyor. Sağlıklı olmak artık yek isteğim ve en büyük zenginliğim diye düşünüyorum. Google'a gelince :) Haksız mıyım? Benim çocuklarım bile ondan büyük:)) O bana sorsun:)
      Nürnberg'e , sana ve kuzularına kocaman sevgiler yolluyorum. Hoşçakal:)

      Sil
  12. Şu mim işini başından beri sevemedim. Hatta başlarda cevap verileceğini bile bilmiyordum bu yüzden çoğu kişi kırıldı bana. Ama sonraları çok kalteli mimlerle de karşılaştım. Bana nedense çok çocukca geliyor. Neyse doğumgünün tekrar kutlu olsun. Yukarıdaki fotograftaki karşılıklı bakışlarınıza da syfalar dolusu yazılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) valla ben de ilk defa denedim:) bazen okuyorum bazı bloglarda. Güzel soruların olduğu mimler de var. Arkadaşım bazen çocuk tarafımızı da yaşamak güzel oluyor:) Nostalji yapıyoruz ne dersin?:)) Yahu bu aralar gezmek ve tozmaktan, blog falan hak getire oldu. O yoğun ve gripli kıştan sonra, "Allahını seven tutmasın" misali, geziyorum. Bakalım ne zaman durulacağım. Sağol arkadaşım kutlamana, fotoğraftaki bakışmamız konusunda haklısın:)) Bu küçük cevvalle işimiz var:) Sevgiler olsun sana ve tatlı karına.

      Sil
  13. :))))) en favori cevabın;

    * Kuzey mi güney mi? sorusuna,

    - Batı demen olmuş canım :)))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyeyim:)) Beni annem doğururken, böyle doğurmuş:) Çıkıntı değilim ama, bir kalıba da sokulamam. Değil mi ama canımcığım? Batı ile doğu da var... Doğu ile işim fazla olmaz, batı iyidir daima:) Sevgiler güzel dost.

      Sil