Çarşamba, Ekim 22, 2014

Kuzumun Battaniyesi Bitti:))) Sıra Perdelerinde...


Danteller, pastel renkler ve saten kurdeleler...


Kuzucuğuma okul sonrası sürpriz hazır...:)))



                    Bayılıyorum...Çiçeklere, böceklere, saten ve ipek kurdelelere, dantellere...Bayılıyorum ne yapayım:))) Kuzumun sürprizi hazır. Sırada perdeleri var. Bir kuvvet onları da yapacağım inşallah:)

                    Beğendiniz mi? :))) Hepinize sevgiler.

34 yorum:

  1. Begenmek mi??? Bayildim! Ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler Asumancığım. Gözleri parladı görünce.

      Sil
  2. Beğenmek ne kelime, ba-yıl-dım. Pinterest teki fotoğraflara bakar gibiyim, şeker hamuru havuzuna atlamış gibiyim. Çok güzel, çok fevkalade.
    Ellerine sağlık canım Nilgüncüm, kalp kalp kalp sana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın sen:) Hem beni oyaladı, hemde kuzunun yüzüne gülücük yerleştirdi:)) Beğendiğiniz için çok mutluyum. Daha Puanlı perdeleri var onu da yapmam lazım. Okula başladı ya, ben sudan çıkmış balık misaliyim. Gündüz ne yapayım? Bunlara sarıyorum işte:))Ben de buradan kalp yolladım:)

      Sil
  3. Canım ellerine sağlık, bayıldım bayıldım. Perdeler nasıl olacak diye hayal etmeye başladım. Kuzu sağlıcakla kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Elifim. İyi günlerde kullansın inşallah. Ona doğmadan evvel yatağı için de yapmıştım böyle bir süslü örtü. Ama artık büyük yatağa geçti ya, yeni örtü de gerekli oldu. Perdeleri de aynı renklerde puanlı ve kenarlarında örtüsünün üzerindeki çiçeklerden var.:) Öyle bir şey olacak işte. Sevgiler canımcım.

      Sil
  4. İnsanın kuzu olası geliyor, hemde senin kuzun :))

    Yine harika :) Ne diyeyim ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın sen. Nasıl güzel bir evlatsın. Sokakta kazara karşılaşsam, kocaman sarılacağım sana.:)) Allah yolunu, bahtını ,şansını güzel eylesin senin. Ne diliyorsan karşına çıksın.

      Sil
  5. Beğenilmez mi? Kenarındaki eteği ile danteline bayıldım, eLlerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevgili Nazan. Diyorum ya," bayılıyorum, dantellere kurdelelere":))

      Sil
  6. bu nasıl zevktir arkadaş,
    bayıldım vesselam,kuzun olsam yeridir,yada kuzu numarası yapsam olur mu ki?
    :))
    çok tatlısın bu güzellikleri yapıp yapıp etrafını mutlu ettiğin için:))
    ben de bakarken mutlu oldum:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Havvacığım:) Ne mutlu bana, sizlere mutluluk verebiliyorsam. Kuzu numarasına bayıldım:))) Çok yaşa sen. Sevgiler yolladım gönül dolusu.

      Sil
  7. Yaaa ,ne kadar becerikli bir hatunsunuz,bayılıyorum size.Güle kullansın kuzu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nurselciğim ama ne becerikliler var:) Ben de kendimce, kendi zevkime göre yapıyorum bir şeyler işte:)) Kuzucuk teşekkür etti Nursel ablası:)

      Sil
  8. Beğenmemek mümkün mü, harika olmuş. Ellerine sağlık, güle güle, sağlıkla, neşeyle kullansın kuzucuk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyoruz:)) Anneanne torun olarak:) Sevgiler yolladık kucak dolusu.

      Sil
  9. Nilgün hanımcım ''dart ödülü''mü sizinle paylaşmak istiyorum.Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:)) Tekrar yayınlayacağım o zaman:) Sevgiler Nurselciğim:)

      Sil
  10. Beğendiniz mi ne demek nilgünüm bayıldımm..Çok farklı olmuş, ben öncesinde çiçekleri görünce şu bildiğimiz battaniyelerden olacak sandım, bu battaniye ayrı bir güzel olmuş.Pastel, dantel, puantiye..çok güzel çok...Kuzu güle güle kullansın..Ayrıca başka kuzu arayışına girersen , iki tane benim evde de var , haberin olsun , Ersinle , Havva sırasını beklesinler..:DDD Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülizim ince yünle çalışmadığım için, yan yana birleştirince çok dökümlü olmadı:) O zaman dedim ki; "Demokrasilerde çareler tükenmez" ben de bunları polar üzerine dikerek işlerim, keçeden yapraklar yaparım, güzel bir puantiye eteği olur...Kenarlarına da danteller, saten kurdeleler dikerim...:))) İşte bu çıktı ortaya. Şimdi kalan çiçekler perdesine ilişecek:) Onlar zaten benim kuzummmm:))) Öp o güzelleri benim için.

      Sil
  11. Süpsüperrrrrrrr <3 <3 yani dilim tutuldu bu bir sanat eseri olmuş. Marifetine bir kez daha şapka çıkardım arkadaşım.. Harika ötesi olmuş..Kuzu güle güle kullansın..Sevgilerimle canımsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) sağol Vuslatım:)) Marifet mi bilemem ama bazen içimden taşıyor bazı şeyler. Çok şey yapmak istiyorum. İşte bunlar çıkıyor ortaya. Kuzum teşekkür etti Vuslatcığı:)))

      Sil
  12. İyi günlerde kullansın kuzucuk. Eline sağlık muhteşem görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  13. Bi harika olmuş bayıldım bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Pembe Kreasyon:) Tam adına yakışır bir bloğun var:) Sevgilerimi gönderdim.:)

      Sil
  14. ay canim ablacigim bu ne resmen kiskandim ya simdi cocuk olasim geldi o senin kuzucuk varya coook sansli cok ellerine saglik ablacigim cok güzel renkler süper uyumlu olmus güle güle kullansin kuzucuk
    sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Gügüm:) Perdeleri de bitince odası pembe beyaz olacak:))) Kuzum da bir iyileşse.:( Ortak kulak iltihabı şimdide Dış kulağa çevirdi. Ovundu yavrucak ağrıdan:( İlaçlarımız değişti iyileşecek inşallah. Sevgilerimi yolladım sana.

      Sil
  15. Canım harika olmuş. Çok mutlu olmuştur sürprize. Sen ne tatlı, ne becerikli ne güzel yüreklisin.
    Öpüyorum canım seni ve kuzuyu.
    Bu arada ödülünü de kutlarım canım. Harikasın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benin can Hafizem:)) Anne olduktan sonra seni fazla göremiyorum ama hep kalbimin bir köşesinde oturtuyorum. Seni, can kerdeşim eşini ve tatlı güzel küçüğüm Elamı çok öpüyorum. Sen de çok güzel yüreklisin ve Tanrı karşına hep güzellikler çıkarsın sizlerin. Kocaman sarıldım ve öptüm sizleri.

      Sil
  16. Benim bile goizlerim parlardi boyle bir guzellik karsisinda...super anneanne :))) nefis in ustu harikanin otesi ellerine gozlerine saglik..kuzucuk mutlu mesut yuvarlansin altinda icinde:)))(Diger yorum gittiyse sil onu bu ikinci cunku:)) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dost bahçem, senin lakabında süper dost olmalı:))) Taaaa Kanada'dan benim en özel günüme ulaştın. Kuzucuğum mutlu oldu ama yine hastalandı.:( Gripten sonra, orta kulak iltihabı yaşıyordu. Antibiyotikler ilaçlar devam ederken, bu defa da dış kulakta bir iltihabı durum oluştu. Ağrısı çok... gece uyku yok.:(( Tekrar ilaçlar değişti tedaviye devam ediyoruz. Salı günü yine kontrole götüreceğiz. İyileşsin bekliyoruz dört gözle. Diğer yorum gelmedi canımcım. Kuzucuğum ile birlikte iyi dileklerine teşekkür ediyoruz ve sana kocaman sevgilerimizi yolluyoruz.

      Sil
  17. Nilgün'cüğüm elini hangi işe atsan muhteşem şeyler yapıyorsun.Tertemiz,özenli harika bir çalışma olmuş ellerine gönlüne sağlık.Kuzu iyi günlerde kullanır inşallah.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Mehtapcığım.:)) Elimin erdiğince yapıyorum işte bir şeyler. Seviyorum uğraşmayı ben evimde, mutfağımda mutlu olanlardanım. :) Çok teşekkür ediyoruz güzel dileklerine. Mehtap Teyzesi kuzu da teşekkürlerini yolladı.:) Kabul et lütfen.

      Sil