Pazar, Ağustos 03, 2014

Aşk; "Evet" ile vuslattır...:)) Doğru söze ne nedir:)))

Güzel bir güne başlarken...:)))


Başımız ve Duvağımız...


Gelin çiçeğimiz...


Kuzumu hazırladım... Bir anne olarak hayatımın en özel ve güzel günlerinden biriydi...



Yıllardır yaptığımız gibi birbirimizin gözlerine bakarak anlaştık...


Bu küçücük avukat hanım, bizim tatlı görümcemiz:))


Ceydam ve Aysunum... Fakülte günlerinden, hayat mücadelesine hep omuza omuza olanlarım...Berberden, balon süslemelerine, konfetilere kadar evimizi, gönlümüzü süsleyen ve gelinin yüzüne gülücük konduranlarım...Çiğdemim o kuruluk dolmaları efsane olduuuuu:)))


3 nesil biraradayız...Uzun seneler diliyorum Tanrım birlikte.:)

Oğlum, kardeşini uğurladı, hem şahidi hem de ağabeyi olarak...

"Aşk; Evet ile vuslattır..." dedi Yaz yağmurlarım:))))

Tüm iyi dileklerinize, beni yüreklendiren övgülerinize, nikahımıza ve düğünümüze katılarak heyecanımı paylaşmanıza, Taaaa Ankara'dan, Kanada'dan gözlerimi dolduran notlarınızla ve armağanlarınızla,  gönlüme pencere açışınıza...Lise sıralarında hayatlarımızın kesiştiği ve yıllar sonra evlatlarımızın mutlu günlerini hala aynı heyecanla yaşamanıza...Kısaca hepinize çok teşekkürler güzel arkadaşlarım. Darısı sırasını bekleyen evlatlarımızın ve arkadaşlarımızın başına:) Tabii ki, "Doğru insan, doğru zaman ve doğru mekan üçlemesini hayat bulduğu anlarda... Bu hikaye bu kadar kısa bitmez:)) Daha sizlerle paylaşmak istediğim çok güzel anılarım var:)) Sevgiler hepinize gönül dolusu.

50 yorum:

  1. ne güzel sözdür 'bir yastıkta kocamak'değil mi nilgün?
    çok mutlu olsunlar,küçük kavgaları,büyük mutlulukları olsun.
    sende keyifle bak onlara nilgün
    tebrikler
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Havvacığım çok teşekkür ederim. Hayat tüm yavrularımıza, dilediklerini fazlasıyla versin diyorum:)Sağol güzel arkadaşım.

      Sil
  2. ömür boyu mutluluklar diliyorum kızına ve tüm ailene.çok güzel olmuş gelinliği de kendisi de.ve senn...gönlümü aydınlattın yine.bir insan böyle güzel gülümser mi? böyle kalbine dokunur mu hiç...çok seviyorum senii...güzel ailenle huzur ve mutluluk dolu bir ömrün olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tatlı kuzum:) Senin o tatlı gülüşün de, beni kalbimden yakalıyor:)) Ben de seni çok seviyorum. Artık bol muhabetlerde görüşmeyi diliyorum can kız:)) Öptüm kocaman.

      Sil
  3. İnşallah yaşam boyu şans hep yanlarında olur. Damat ne kadar güleryüzlü inanılmaz bir pozitif enerji veriyor etrafına. Şimdi senin için dinlenme zamanı büyük bir heyecan bitti en güzel şekliyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlhancığım çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Hem o güzel anne ve can dost eşine hem de sana:) Lise sıralarındaki dostluk, evladımın mutlu gününde perçinlendi. Sağ olun tatlı arkadaşlarım. Damatlardan yana, Tanrı yüzüme güldü. Oturup kalkıp, ellerimi açıyor ve dua ediyorum:))))

      Sil
  4. Tebrik ederim Nilgüncüm!
    Ne mutlu sana:)

    Gençleri Allah mesut etsin inşallah. Onca tatlı yorgunluğuna değmiş. Her şey çok zarif ve zevkli görünüyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Canım arkadaşım:) Yorgunluk yerini güzel bir rehavete bıraktı:)) Beğendiğin için sevindim. Elimden geleni yaptım işte:) Sevgiler kucak dolusu:))

      Sil
  5. Canim cok cok tebrik ediyorum seni saglik dolu musmutlu gunleriniz olsun hep insallah. Bu arada gelinligi inan merakla bekliyordum arkadasim nasilll begendim anlatamam sana eline gozune gonlune saglik olsun tekrar tebrikler sevgilerimle...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzum çok teşekkür ederim:) Özendim. En iyisi olsun istedim. Her iki kızımın da gelinliğini yapabilmiş olmak, onların hayatlarına fark edilir bir çizgi çizmiş olmak bana huzur verdi:)) Güzel bir anı oldu diye düşünüyorum:) Sevgiler

      Sil
  6. maasallah maasallah cok guzel olmus gelınımız gelınlıkte super gercekten allah mesut etsın ınsallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Selmacığım. Sade bir gelinlikti ama benim kızlara fazla teferruat uymaz zaten:)) İş olmayacak, parıltı olmayacak, taş, payet, pul olmayacak:))) İşte bu kadar olacak:)) Sevgiler.

      Sil
  7. Nilguncum. Gelinligin resimlerini heyecanla bekliyordum. Beklememe degdi dogrusu. Cok guzel olmus ellerine saglik. Cicekler, basi, kuzunun elbisesi Ve gayer tabii ki sen... Hepsi ve herkes harika! Allah mesut etsin gencleri, ne mutlu sanada ki annelik gorevinin en onemli gunleri den birini basari ile bitirdin. Simdi de dinlenmeyi zamani. Sevgiler canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanımdaydınız canım dostlarım, sayenizde yüreklendim. Elimden geleni yaptım işte:) Bunların hepsi şekil zaten. Önemli olan mutlu olmaları. Benim kızlarım, farklı bir hayat yaşadılar şimdi mutlu olmayı çoktan hakkettiler. Dilerim hepimizin evlatları, hayallerindeki yarıları ile yaşamlarını kursunlar ve çok mutlu olsunlar. Darısı başına benim canım arkadaşım. Hazırlan bir gün sende el sallayacaksın:))) Kocaman sarıldım ve öptüm seni:))

      Sil
  8. Canim Nilgunum gizletim doldu guzel anlatisinla guzel rsimlerle ve resimdeki guzel insanlarla..kalbi guzel yuzu guzel can dost dilerim bu mutluluk omur boyu eksilmeden artarak cogalsin. Sevgilerin en kocamani ile sariliyorum. Dilerim artik dinlenme zamani baslar :) yanliz eklmeden gecemiycem mukemmel gelinlik ile ne kadar gurur duysan azdir..gelin guzel anne guzel abla guzel kuzu guzel damatlar yaksikli:)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dost bahçem, Emelim:)) Yanımda hissettim seni emin ol. Şu blog dünyasına binlerce teşekkür. Yoksa ben sizleri nasıl bulacak ve gönlümün bir köşesine koyabilecektim:)) Dinlenme zamanı geldi haklısın. Şimdi kendimi sudan çıkmış balık gibi amaçsız hissediyorum.:))) Alışmış, kudurmuştan beterdir derdi anneciğim:) Ne dikeyim?, ne pişireyim? Ay şimdi ben ne yapayım???? Modundayım:)) Bir orta yol bulacağım ve tempo düşüreceğim inşallah:)) Sağol benim güzel dostum. Darısı başına inşallah, zamanı geldiğinde tabii:) Öptüm seni.

      Sil
  9. günaydın
    nilgün sen de çok şıksın bu arada gelinlik şahane,ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel:)) Beğendiğin için çok teşekkürler güzel ve zarif arkadaşım:)

      Sil
  10. Nilgün'üm hepsi çok güzel, harika, nazar değmesin, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah diyorum, mutluluğunuz daim olsun. (Aminnnnnnnnnn) sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem canımsın:) Dilerim çok mutlu olsunlar. Birbirlerine hayatı kolaylaştırsınlar. Hayat ve evlilik müessesesi çok zor değil esasında, onları zor yapan bizleriz.:))) Kolayını alıp, yollarına tam gaz devam etsinler diliyorum. Canım benim, ben de kucak dolusu sevgiler yolladım sana.:)

      Sil
  11. Gözünüzaydın,Allah herkese böyle mutlu günler görmeyi nasip etsin..Çok mutlu olsunlar,çok güzel bir gelin olmuş..sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim zarif arkadaşım.:) Dilerim hepiniz görün ve yaşayın bu mutluluğu.:) Zarif yorumun beni çok mutlu etti. Sevgiler kucak dolusu.:)

      Sil
  12. Canımmmmmmmsın, çok mutlu olsunlar emi:))) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuslatım:))))) Benim bereketli yaz yağmurlarım:))) Gönlüme, gözüme, ruhuma yağdın:) Çok başkasın...Seni seviyorum canımcım:))

      Sil
  13. Ve 'Aşkın en mükemmel başlangıcı da EVET ile vuslattır' :)))
    Çok güzel gelin, gelinlik, anne, abla, yeğen, enişte.. Her şey mükemmel..Herşey harika olsun hayatlarınızda..Sevgilerimle canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuslatım sağ ol:)) Senin de kalbin güzel, kalemin güzel, insanlığın güzel:) Yani her şey mükemmel. İyi ki seni tanımışım: Sevgiler cancağızım:)

      Sil
  14. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için:)) Sevgiler arkadaşım.

      Sil
    2. sevgiler bizden kalbi yüzüne yansıyan anne

      Sil
    3. :))) Sizler beni çok şımarttınız.:)) sağol güzel dost:)

      Sil
  15. Çok güzel anlatmışsın Nilgün abla... Sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla güzel günler nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel dostum:) Ben de aynı nedenle çok mutluyum. İyi ki şu blog dünyasına girip sizlere ulaştım.:) Yaptığım en güzel işlerden biri diyebilirim:)) İyi dileklerine çok teşekkür ederim. Sevgiyle kal.

      Sil
  16. Mutlu , sağlıklı , eğlenceli bir ömür dilerim..Allah mesut etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekciğim çok teşekkür ederim:) Hayatları mutlulukla aksın diliyorum, ben de hepimizin evlatları için:)) Sevgiler kucak dolusu.

      Sil
  17. Hersey okadar guzel, okadar zarif ki! Ellerinize saglik diyor, genc evlilere de bir omur boyu mutluluklar diliyorum.

    Sevgiyle kalin,

    Asuman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Asuman, ben de sana bu zarif yorumundan dolayı teşekkür etmeliyim. Hepiniz bana kendimi çok iyi hissettirdiniz. Beğenilerinizle yol aldım ve görevimi tamamladım. Dilerim çok mutlu olsunlar. Güzel dileklerini balayından dönünce gençlere ileteceğim. Sevgiler güzel dost. "Darısı başına" diyorum, yaşaması yorucu ama çok zevkli:) Sevgiyle kal.

      Sil
  18. Darısı başıma Nilgün'cüğüm ,her şey çok güzel gözüküyor çokta güzel anlatmışsın.Sağlıkla,huzurla,mutlulukla geçirecekleri güzel günler,yıllar diliyorum.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel ve içten dilekler. Sağ ol benim güzel arkadaşım. Darısı tüm mutluluğa yelken açacakların başına:)) Sevgilerimi yolladım.

      Sil
  19. zarafetin gelinliğe yansımış nilgün'cüm. eline, emeğine sağlık.
    şans ve mutluluk gençlerden yana ve ömür boyu olsun...
    hayırlı olsun sizlere de...
    kucak dolu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehanım çok teşekkürler. Beğendiğiniz için çok mutluyum. Kızlarıma birer önemli anı oldu bu gelinlikler:) Terzi olmayan bir annenin sadece, sevgi ile yaptığından ibaret:)) Güzel dileklerin için çok teşekkürler can dost:) Sevgilerimi yolladım.

      Sil
  20. Aman Allahım!!! gözlerim ıslak ıslak baktım tüm fotolara:( Nasıl güzel bir gelin olmuş, melek olmuş, gelinlik nasıl yakışmış! Herkes ne kadar güzel, bu nasıl mutlu bir gün?
    Nilgünüm, öperim kucaklarım yürekten tüm kalbimle, mutluluklar dilerim. Uğrayamadım epeydir ama kalbim seninleydi. Allahım mutlu mesut sağlıklı bir ömür nasip etsin.
    Sana bakamadım! Gözlerimi kaçırdım! Nazarım değmez ama bu kadar güzelliğe uzun süre bakamam ben, parça parça dönüp dönüp bakacağım.
    Ellerine, emeğine, sağlık, varlığına şükür!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen cansın Gün ışığı:) Sade, iddasız, şıkırtısız, pırıltısız bir gelindi:)) Yüzüne bir kalem ve hafif tonlu bir ruju bile yirmi yaşında uygun görmüş bir kız:))) Çok mutlu ve umutluydular. Umarım hayat onlara dilediklerinden fazlasını sunsun. Bir anne olarak, Tanrıdan tek dileğim, evlatlarımızın gözlerindeki ışıltının daim olması. Emelim ben altmış yaşına, bir kalmışlardan biriyim:))) Güzellik gençlerin, onlara bakıp mutlu olmak da benim gibilere nasip olsun diyorum.:)))) Sanıyorum senin gördüğün, evlatlarını diledikleri ile evlendiren bir annenin görüntüsü.:) Bu nedenledir, gördüğün ışıltı:))) Seviyorum seni can kadın. Beyazların kraliçesi:)))

      Sil
  21. Ya olacak iş mi bu? :(( Ben sürekli takip ettiğim üyelere ekliyorum ama hiç postlarınızı göremiyorum :( Hani tesadüfen girmesem yine göremeyeceğim...

    Ondan kaçırmışım böyle...

    Elleriniz dert görmesin... Her şey ne kadar da güzel, kusursuz sevgi dolu ve sevecen... Hayranlıkla baktım tek tek hepsine maşallah diyelim. Uzun mutlu ömürler dileyelim...
    Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ersin, ne kadar sıcacık bir evlatsın:)) Gerçekten fazla teferruatlı bir gelinlik değil ama, senin de söylediğin gibi, her gün sevgi ve heyecanla başına oturdum ve tamamladım.:)) Çok teşekkür ederim güzel yorumuna. Çok mutlu olsunlar diliyorum . Sevgiyle kal.

      Sil
  22. Gelinlik mükemmel...

    Siz mükemmel..

    Her şey harika görünüyor. Maşallah diyeyim :))

    Allah uzun, güzel, hayırlı, mutlu bir ömür nasip etsin inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın benim:) "Sen güzel bakıyorsun" desem:)))) Dilerim hepiniz çok mutlu olun. Hayat hepinize dileklerinizden fazlasını sunsun.:)) Sevgiler kocamanından.

      Sil
  23. Nilgün'cüm 1 hafta kadar önce buraya yorum yazmıştım ama gitmemiş herhalde,ellerinize sağlık,gelinlik (terzi değilim diyorsunuz ama) terzi gibi,ustalıkla dikilmiş.Siz de çok asil ve çok güzel olmuşsunuz,Allah çocuklarımıza mutluluk versin ve yüzleri hep gülsün diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gül çok teşekkür ederim hem güzel dileklerin, hem de övgülerin için:) Elimden geleni yaptım. Gerçekten profesyonel değilim. Sadece inatçıyım galiba merak ve meram edince oluyor. Bunun örneği de benim sanıyorum. Tekrar teşekkürler ve kocaman sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  24. Nilgünüm mutluluklar dilerim kuzuna..İnşallah çok mutlu olur..evden bir kişi çıkıp, sonra iki, sonrada üç, dört kişi dönerler inşallah.:).Çok beğendim hepinizi, hanginize bakacağıma şaştım kaldım..,küçük kuzu ayrı güzel, gelin, gelinin annesi ayrı güzel..maşallah diyeyim size..en kötü gününüz bu günkü gibi olsun canımcım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülizim, küçücüğümü de verdim gitti:))) Demiyorummmm:) "Bir de oğul edindim" diyorum. Hayatlarında hep baharlar olsun diledim onlar için. Beğenin için çok teşekkürler. Elimden geleni yaptım işte. Gelinimiz çok mutluydu gelinliğini giyerken. Zaten amaç ta gelinin ve damadın mutluluğu değil mi? Sanıyorum amaca ulaştım.:) Sevgilerimle cancağızım.

      Sil