Pazartesi, Temmuz 28, 2014

Bu bayram Limonlu Cheesecake... :))




              Benim güzel dostlarım;
              Her biriniz için, sağlıklı, huzurlu, özgür, barışçıl, sevecen, hoşgörülü...Kısacası; insanların, insan yerine konulduğu dünya vatandaşlığı diliyorum. Nice bayramlarda, güzel paylaşımlarda buluşabilmek dileklerimi iletiyorum. Hepiniz sevgiyle kalın.


Not: Bu cheesecake in tarifi, düğün ertesi bloğumda olacak.:) Baklava; bu sıcak yaz günleri için fazla ve ağır kaçacağı için, yerini bol limonlu bu güzel lezzete bıraktı. Bu akşam, benim güzel kardeşim, büyük oğlumun annesi Jalemin sofrasında yerini alacak. Bu hafta, hem bayram yemeğimiz hem de kızımın kına gecesi Jalemin sofralarında gerçekleşecek...:) Tanrı, tüm dileyenlere benim dünürlerim gibi kardeşler nasip etsin.:) Sağ olsunlar...Hep ama hep var olsunlar. Hayatımda; eksikliğini onların varlığına kadar çok hissettiğim, kardeşlik duygusunu, sonsuz doldurdukları için her ikisine de minnettarım...İyi ki hayatımdasınız. Sizleri çok ama çok seviyorum.:)

8 yorum:

  1. Nilgün'cüğüm Allah mutlu etsin, tamamına erdirsin, kek harika görünüyor,mutluluklar diliyorum, ben de seni seviyorum arkadaşım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Müjdeciğim. Çok mutlu olsunlar diye hep dua ediyorum. Cheesecake güzel oldu. Yolun İstanbul'a düşerse belki bir gün birer dilim birlikte yeriz:)) Sevgiler can dost:)

      Sil
  2. Canım telaşın büyük biliyorum herseyin yolunda gitmesi dileğiyle musmutlu keyifli bayramlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Arzucuğum. Koşturmacalı bir süreçten geçiyoruz ama güzel ve duygusal bir dönem:)) Çok teşekkür ederim iyi dileklerine. Sevgiler kocaman.

      Sil
  3. İyi Bayram nefis görünüyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Canım Nilgüncüm, bayramın kutlu olsun. Öpüyorum yanaklarından...

    YanıtlaSil
  5. Ben de bu bayram vişneli cheesecake yaptım,hafif bir tatlı olsun istedim,güzel oldu.
    Bu arada bayramımız kutlu olsun Nilgün'cüm ,nice bayramları sağlıkla,mutlulukla,sevdiklerimizle beraber geçirelim inşallah.Öpüyorum,kolaylıklar diliyorum..))

    YanıtlaSil