Salı, Haziran 24, 2014

Blog Okuma Listem Artık Yok:(((



      Sevgili arkadaşlarım blog okuma listemle ilgili sorun yaşıyorum. Facebook'dan takip ettiğim kadarıyla, çoğu arkadaşım bu sorun ile karşı karşıya. Bu konuda çözüme ulaşabilen olursa, lütfen bilgilendirme yapar mısınız?
      Şimdiden teşekkürler ve yeni yazılarınızla hepinizi görebilmek ümidiyle...Sevgiyle kalın.

8 yorum:

  1. Canım niye öyle oldu ki?.. Ayrıca şu face'ye katılmak istermisiniz uyarısını kaldırsan diyorum. Face'si olanlar katılır zaten tatlım.Yinede sen bilirsin. Bloklara ne yenilik yaparsan bişey alıp götürüyor:( maalesef. Tüm okuma listesi gadgedini sil. Ve yeniden okuma listesi yap. O zaman düzeliyor. Bende zaman zaman okuyamadıklarımı silip tekrar giriyorum. Çok öptüm.. Gözlerinde nur, kolunda kuvvet çoğalsın azalmasın ki elindeki işi çabuk bitir, biliyorum en çok yoğun olduğun günlerdesin çünkü.. Öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuslatım facebook katılımı ile ilgili bölümü çocuklar koydu. Çok kısa süreli 5 sn lik bir süresi var ki, o da 5 sn beklemeden de kapatılabiliyor. Bu arada çok şükür blog okuma listeleri ile ilgili sıkıntı da, kendi kendine başlamıştı, yine kendiliğinden son buldu:)) Gerçekten yorgunum Vuslatım dualarını eksik etme:) Sevgiler güzel arkadaşım.

      Sil
  2. Bu olumsuz durum artık düzeldi:) sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet:))) Çok şükür ya:) Kendiliğinden bozuldu ve düzeldi:)) Tuhaftı:)) Sevgiler Sebuş:))

      Sil
  3. Nilgüncüm, geçenlerde bende de aynı şey oldu, sonra düzeldi ama blogger panelleri bu ara kafayı oynattı iyice. Bende hergün bir süprizle karşılaşıyorum, benimde takip listem gitmişti.
    Neyse düzelmesine sevindim, sevimsiz durumlar oluyor mesela bana birisi hakaret dolu bir mail atmış:) beni takibi nasıl bırakırsın diye. Şapsal dedim ve hakikaten bıraktım takibi:))) Çok sevdiğim bir kaç blog arkadaşımında takibinden çıkmışım, mesaj attım, yanlış anlaşılmasın diye, blogger kaynaklı neticede. Ama art niyetli olmaya görsün insan.
    Kıt akıllılar çok, sende dikkatli ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın benim:)) Böyle şeylere kulak asmayacaksın Gün ışığı. Sen; lütfen günleri aydınlatmaya devam et. Bazen ışığından gözleri kamaşanlar olabilir:))) Devam ...devam... kısacası devammmm:)))

      Sil
  4. Bir daha olursa blok başlığını değiştir sonra tekrar düzelt. Heyacan dorukta herhalde düğün yaklaşıyor. :)) Güzel yorgunluklar bunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam patron ben bu işlerin acemisiyim:) Ne yapacağımı bilemedim sadece söylendim durdum kendi kendine düzelene kadar:))

      Sil