Perşembe, Haziran 12, 2014

Berat Kandiliniz Kutlu Olsun. Helva yapamadım:( ama gelinliğin ayakkabıları çıktı ortaya...



Ancak gün ışığından istifade ederek, gelinliğe yar olabiliyorum. Tanrım biliyorsun gönlümü, helva yetişmedi ama kızımın gönlünü hoş ettim.:) Affet.



Gelinlikle ilgili tüm ipucu bu kadar:)) Gerisi sürpriz olsun:)) Sevgiler hepinize. Çok çalışmam lazım çookkk:))

24 yorum:

  1. ah çok hoş,kandilin mübarek olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın Havva:)) Hayırlı kandiller güzel arkadaşım:)

      Sil
  2. Kandiliniz mübarek olsun Nilgün Ablacım.... Ayakkabılara bayıldım :)) Ne kadar ince zevkli ve beceriklisiniz maşallah... Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ağustos böceğim:) Sen çok güzel bakıyorsun, eh ayakkabılarda biraz güzel oldu. İkisi bir araya gelince mükemmelmiş gibi duruyor:)) Can kızım sağol sıcacık yorumuna. Sevgiler yolladım.

      Sil
  3. Olsuun buradada helva yok..ayakkabi suslemesi nefis. Kizininki bitince benimkine basliyacaksin hehheh..birdahakine gidelim deneyelim :))) kolayliklar olsun canimcim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen iste yeter ki:)))) Bak senin için hayal etmeye başladım:))) Bu arada Vuslat' da istiyor. Artık yapacağım ikinize de bir güzellik:))) Seviyorum seni can kadın.

      Sil
  4. Bu nasıl zarif bir ayakkabı! Çok merak ediyorum, bu gelini, gelinliği, düğünü. Senin elinin değdiği her yer çiçek bahçesi gibi zaten. Niye şaşırdım ki ben bu ayakkabıları görünce. Ellerine sağlık, çok çok kolay gelsin, bir çırpıda bitsin işlerin, huzurla. Helvayı boşver, bundan daha sevaplı bir iş olur mu? Bir insanı mutlu etmek, hele evladını...gerisi boş.
    İyi haftasonları Nilgüncüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelim gönlün ayrı ışıyor, sözlerin ayrı:) Ne mutlu bana ki sizler gibi güzel insanlarla karşılaşıp, dost torbamı, gözü, gönlü,sözü güzel insanlarla doldurdum. Gerçek zenginliğin bu olduğunu çok iyi bilenim.:)
      Tanrı bana bu konuda çok cömert davrandı.:) İyi ki varsın, yol alırken takıldığım yerlerde, elimden tutup kaldıranlardan biri de sensin. Sağol gün ışığım.

      Sil
  5. Nilgüncüğüm Kandilin mübarek olsun, olsun helva yapamasanda yapmış kadar oldun gönlünden geçirerek. Ayakkabılar müthiş güzel olmuş. Bu ayakkabıların uzun gelinliğin altında görünemeyecek olmasına üzülürüm. Bence sen Serdar Ortaç'ın irlandalı eşi 2 gelinlik giymiş ya düğününde sende gelinkilten arta kalan parça ile şahane bir mini gelinlik çıkarırsın bir ara kızımız onuda giyer diye sana iş çıkarırmışım :))) Şaka bir yana gelinliği uzun olsada mutlaka sık sık eteklerini tutup ayakkabılarına bakacaktır güzel gelin. Biz kadınlar kıyafetten çok ayakkabı ve çanta severmişiz. Anketler öyle diyor:) Ellerine sağlık hamarat arkadaşım. Çoook öptüm seni Allah kolaylık versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Vuslatım:)) Nasıl anladın halimden. Yoğunum hem de çok. İkinci gelinlik:))))) Offff ki ne of. Mümkün değil.:) Eğer yaparsan gelinin annesi olarak ev elbisem, saçım başım bir yerde katılırım herhalde. Ayakkabılara gelince onlar nikahta ve düğünün ilk dakikaları için yapıldı:)) Sonrasında zıplamak için özel güllü Toms lar alındı:)) Anlayacağın fazla kalmaz ayağında:) Arkadaşlarının adını yazarken bakar durur işte:)) Sevgiler canım dostum.

      Sil
  6. Nilgünüm bir insan bu kadar mı becerikli olur..Ayakkabısı buysa gelinlik nasıl bir şeydir..Hayal etmesi bile zor, sonucu dört gözle bekliyorum..Gelin ne şanslı inşallah evliliği de gelinliği gibi rüya gibi olur..Ellerine , emeğine sağlık..Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülizim ne becerikliler var ben ellerine su dökemem:)) Ben de kendi çapımda iyiyim diyelim:)) Bak mütevazi de değilim hani:) Ayıp değil mi? Dilerim çok mutlu olurlar. Dualarım, mutlu olmaları için. Hepiniz, biz anne ve babalarınızın gözümüzün nurusunuz. Kolay büyümediniz ve mutlu olduğunuzu görmek, bizlerin en büyük dileği. Sağol canım benim, tüm iyi dileklerin için. Sevgiler yolladım kucak dolusu.

      Sil
  7. Ahhh nilgüncüm bu ne hoş bir fikir böyle bayıldım ben bu ayakkabılara kolay gelsin canım. Geçmiş kandilinide kutluyorum arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol benim güzel arkadaşım;) beğendiğin için de ayrıca sevindim zarif hanım;))

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deep:) Harıl harıl çalışıyorum:)

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Büşracığım. Yapıyorum bir şeyler işte inşallah güzel olacak:) Sevgiler kocaman.

      Sil
  10. Boşver ayakkabı işini hallederek helvadan daha fazla sevaba girdin bence. Helvayı yiyip bir de dünyanın kalorisini alacaktınız. :)) Evet senin işin çok gerçekten kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen vallahi İlhan:) Havalar çok sıcak, bir de evde çalışmak zorunluluğu. Hareketim azaldı tombiş olarak düğünde olacağım gibi:)))

      Sil
  11. Gelinlikten hala haber olmadığına göre çalışmaya devam ediyorsunuz. Ayakkabıdaki özeni görünce insan merak ediyor. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Gellinlik zor iş:)) Yavaş yavaş çıkıyor ortaya:) Şu anda gelinliği bir kızım, bir de manken Şükufe biliyor.:)

      Sil
  12. Bak Nilgün'cüm,ben düğünden sonra (fotolarını nasıl olsa çekmissindir diye) gelinliğin dikim aşamalarını merakla bekliyorum tamam mı canım,ayakkabılar da çok hoş olmuş,ellerine sağlık,kolay gelsin.öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır Gülcüğüm. Kusura bakma biraz geç yayınladım mesajını çünkü bilgisayarın başına çok sık oturamıyorum. Aşamaları fotoğraflayacağım:)) Beğenin için çok teşekkürler. Güzel olacak inşallah:) Profesyonel değilim ama severek yapıyorum farkı bu olacak diye düşünüyorum.

      Sil