Çarşamba, Ocak 15, 2014

Mart Sonu küçük kızımın gelinliğine başlıyorum inşallah:))


Biliyorsunuz; ben terzi değilim ama bir şeyler yaratmayı çok seviyorum.:)) Gelinlik dikme hikayesi böyle başladı. 


Böyle sade, küçük kuyruklu bir gelinlikti:) Bütün havası duvağı idi 15 metre Fransız danteline inci işledim:) Deli pösteki sayar gibi:)))

Bu arada gelinliğin robası da Fransız danteliydi ve o da inci ile işlendi. Gerisi ipek organzeden yapılmıştı. Bu arada petrol rengi elbiseli olanda, evlenecek ve yeni gelinliğin yapılacağı küçük kızım:) Onun elbisesini de ben yaptım eteğine siyah dantel aplike etmiştim. Sırtı beline kadar açık şık bir küçük elbise olmuştu:)



 Topuzunu saran incili tarakta tarafımdan yapıldı. Akşam saatlerinde uzun duvağını çıkarınca, başında sadece incili tarağı kaldı.


Düğününün yapıldığı mekanın bahçesinden bir görüntü...


Siyah beyaz nostalji:)))


Yorgun argın bir günün son aşamasındayız:) Kendi elbisem de bana ait:) En uydurması... kendime:))

Hadi beni yüreklendirin, alnımın akıyla şu işin içinden de çıkayım:)) Küçük ailemi, güzel evlatlarımı,mutlu bir günümüzü sizinle paylaştım. Sevgilerimle:)

38 yorum:

  1. İnşallah alnınızın akıyla bu işi de halledeceksiniz, yürekten inanıyorum. Bir kere bir kızınıza dikmişsiniz, diğerine dikmeden olmaz, farz olmuş. Dışarıdan yüreklendirmeye ihtiyacınız yok aslında, fotoğraflara bakın. Büyük kızınızın yüzündeki, gözlerindeki ışıltı küçük kızınızda da olacak, ayy bir de bu karede küçük prenses olacak değil mi?
    Uydurma dediğiniz de dahil (gerçi size katılmıyorum ama) hepsi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Maşallah kızlarınız da sizin gibi çok zarifler, mutluluğunuz daim olsun...
    Daha nice tatlı telaşelerin yorgunluğunu paylaşın bizimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Elifciğim. Bu defa biraz tırsıyorum.:) çünkü artık bir kuzumuz var. Her düşen iğnenin arkasından yerlerde sürüneceğim:) Bir başlasam heyecanım azalacak. Şekil aldıkça, moralim de yükseliyor. Kendim için uydurma dedim:))) Kendime prova yapamıyorum ki:) Ordan biraz daralt... burayı biraz aç... göz kararı yaparsan uyduruk olur adı:)) Güzel telaş haklısın:) Sevgiler Elifciğim.

      Sil
  2. Canım Zarif arkadaşım, çok harika çok çok harika olmuş. İnşallah küçük kızına da harika bir gelinlik tasarlayıp dikeceksin. Zaten kızınında en küçük bir endişesi yoktur. Gelinlik emin ellerde. Yeni gelinliğin modeli nasıl olacak, artık düğüne kadar merak eder dururuz.

    Hadi yüreklim ha gayret
    Hele sıkı sıkı çalış hele sabret
    Başını eğ, dikkatini işinde tut
    Bu bi rüya değil en güzeli senin diktiğin olmaya namzet:)))

    Uysada besteledim, uymasada:)))
    Sevgilerimle canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah benim güzel arkadaşım:)) Bakalım inşallah bu da iyi olur. Yeni gelinlik sadece dantel bir gelinlik olacak. Dantelimizi bulduk aldık.Çok aradık ama sonunda turnayı gözünden vurduk.:)Bütün danteller pullu payetli...Benim deliler giymez:) Pulsuz payetsiz ve anlamlı olanı da Tanrı çıkardı karşımıza. Modelimiz de; Pronovias'da giydi bir gelinlik ve beğendi. Elimden geldiğince onu uygulayacağım.:)) Beste harika olmuş:)) Ha gayret diye oturduğumda sen geleceksin aklıma. Umarım iyi bir şey çıkar ortaya. Kızlara güzel birer hatıra olacak inşallah. Sevgiler güzel kardeşim.

      Sil
  3. Siz muhteşemsıniz😍tevazu gösteriyorsunuz ama ben gözlerimi alamadım ne gelinden ne gelinlikten nefe sizin elbisenizden✨🙏ellerinize saglık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Emel, yüreklendirmekten öte, uçurdun beni:)) Çok teşekkür ederim nazik ve sıcacık yorumuna. Ben bu moralle iyi bir şeyler çıkarırım sanıyorum:)) Sevgiler kocaman.

      Sil
  4. Sen ilkinin üstesinden gelmişsin canım bununda hakkını verirsin:) büyük kızının gelinliğine bayıldım çok sade ve şık:) kızların çok şanslı bu özel ve güzel günlerinde annelerinin elinden çıkmış gelinliği giymek gurur vericidir sanırım:)) sana şimdiden kolay gelsin canım...Öpüyorum seni ve küçük kuzuyu:)) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifciğim bir işe başlamak, yarı yarıya bitirmektir bilirsin. Henüz başlamadığım için gözüm korkmuş durumda ama başlarsam daha sakin olacağım sanıyorum.:) Kızların isteklerinin karşısında durmadım çünkü hatıralara çok değer veririm bende. Hala annemin yaptığı birçok şeyi kullanıyorum. Onlara da dediğin gibi güzel birer hatıra olacak:) Ben kuzuyu öptüm,:)) Sende öp evdekini:)) Sevgiler

      Sil
  5. Canım, sen ne kadar güzel bir anne ve ne kadar güzel bir insansın...
    O kocaman yürek olmadan, ne o inciler işlenir uzun uzun ne de bu büyük işlere girişilir.
    Gelinlik, elbiseler ve gülen yüzler, hepsi çok ama çok güzel...
    Senin gibi bir anneye sahip oldukları için ne kadar da şanslılar.
    Canım Nilgün'üm, sen yüreklendirilmekten çok örnek alınması gereken bir kadınsın...
    Eminim yukarıdaki gibi muhteşem gelinlik resimlerini paylaşacaksın burada. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Kızlarının da senin gibi bir anne olmalarını dilerim. Zaten başka bir sonuçta beklenemez.
    Mutluluklar diliyorum , yüzleriniz hep böyle mutluluklarla gülsün, ışıldasın canım...
    Harikasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prensesim:)) Çok teşekkür ederim, yine seçtiğin sözcüklerle, koltuklara, kanapelere sığamadım.:)) Severek yapılan şeyler, bir başka olur bilirsin, sanıyorum ben de bu gelinlikleri çok severek ve özenerek yapmaya çalışıyorum. Hayırlı ile bir çıksın ortaya inşallah onu da paylaşmayı nasip eder Tanrı bana.:) Çok mutlu olsunlar başkaca bir dileğim yok. Çünkü; ne yazık ki; onlar çok küçük yaştayken,evde bozulan düzen nedeniyle, hakketmedikleri çok üzüntü yaşadılar. Şimdi,seçimleri çok güzel Allah mutluluklarını arttırsın diyorum:)) Hepiniz için diliyorum. Sevgiler Sözcüklerin prensesi.

      Sil
  6. Bir işin en zor yanı başlamak sanırım Nilgün Hanim :))) Hele bir başlayın gerisi hızlar gelir inşallah... Bu arada hem gelinlik hem kıyafetleriniz çok şık gerçekten... Ellerinize sağlık ... Kızlarınıza gelinliklerini kendi ellerinizle hazırlamanız çok ince fikir gerçekten... Gelinlik zaten çok özeldir, bi de anne elinden çıkmışsa eminim ayrı bir gurur kaynağıdır... Kolaylıklar diliyorum... Umarım siz başlarken eli çabuk biri gelir üzerine :)) Babannemden kalan bir batıl inanç :)) Çabucak bitermiş derler... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen söylediğin gibi Edacığım..) Başlarsam kendime olan güvenim yükselecek. Şimdi gözümde adeta bir dağ...:) Güzel bir hatıra olacak dediğin gibi. Çok teşekkürler güzel ve teşvik edici yorumun için. Babaannen çok haklıymış:)) Annemde söylerdi aynı sözcüğü hatta beraberinde kumaşı keserken, "popom taş olsun, elim kuş olsun, bir saatlik iş olsun" gibi bir de tekerleme vardı:)))) Sevgiler

      Sil
  7. kızlarınızın çok şanslı olduğunu düşünenlerdenim, gelinlik çok güzel olmuş, eminim diğer kızınızın da harika bir gelinliği olacak, anne elinin değdiği herşey çocuklarının huzur ve mutluluğu içindir.. Bu arada sizin elbisenizi de çok beğendim. Kızlara ömür boyu mutluluk dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtapcığım teşekkürler.:) Sade ve şık bir gelinlikti diye düşünüyorum. Ben de dahil benim kızlar, fazla göz alan çok şaşaalı kıyafetleri tercih etmeyiz. Bu da böyle yola çıkılmış, sade bir gelinlikti. Küçük kızımınki de aynı özelliklerde olacak. Nakış, pul, payet, taş yok:) Sadece inci işlemiştim. Bu sırf dantel olacak belki sadece etek ucu ve göğüs bölümünde incilere rastlanabilir:)) Bakalım. Tanrı ne gösterecek. Sevgilerimle:)

      Sil
  8. elbıselere bayıldım gelınlığe zaten soz bulamıyorum kızlar şanslı tasarım elbıse gıyıyorlar bence hepsı profosyonel olmus allah mutlu etsın kızlarımızı emeklerınıze sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Selmacığım, sağolun :)) Beni gerçekten umutlandırdınız. İyi dileklerin için de sonsuz teşekkür. Onların mutlulukları herşeye değer:) Sevgiler.

      Sil
  9. Tatlı arkadaşım bu yazıyı okuyunca 2006 yılında büyük kızıma diktiğim gelinlik hikayesi geldi aklıma 2006 yılının 22 temmuzundaki düğün için, ben mayıs da gözlerimi lazer yaptırıp devamında kızımın gelinliğine başladım nasıl bir aşkla şevkle kalkıştığımı ancak sen ve senin gibi dikiş sevdalıları anlayabilir. Kız istanbul da işe girdiği ve orada çalıştığı için ortada yok .. İstanbul a gittiğimde bu işlerden anlayan bir dostun tavsiyesiyle iyi bir paraya oradan kumaşları temin ettim kızında üzerine göre ince astarlıktan bir kalıp çıkartıp Ankara ya döndüm iç kumaşı diktim ardından üzerine fransız dantelini monte etmek ve büyük boy kavanozlarla satın aldığım inci ve kristal taşlarla üst bedeni ve etek uçlarını tek tek o ameliyatlı gözlerle işledim kız düğüne bir hafta kala gelebildi ve giydiğinde tam bedenine göre olduğunu görünce bendeki mutluluğu görmeliydiniz. bu arada kına gecesine de ayrı bir elbise çalıştım tıpkı senin gibi küçüğe de yine straplezz bir elbiseyle noktaladım elinin çiçeğini takı çantasını bile illaki kendim yapacaktım ( bu içimde kendime zamanında yapamamanın bir uktesiydi aslında) şimdi büyük kızım büyük bir aşkla evlendiği kocası tarafından terkedildi ve üç sene sonra yeniden birleşelim diye yalvarmaya başladı ama kızımdaki sevgide bu arada tükendi bir torunum var dünya tatlısı.. o günlerde bu torun bizi hayata bağladı neşe kaynağımız oldu o gelinliği ne birisine verebildim ne de ortada bıraktım sardım sarmaladım dolaba kaldırdım şimdi küçük kızıma hiç özenmeyeceğim diyorum belkide haksızlık ediyorum senin ellerin yüreğin kadar iyi can dostum umarım evlatlarımız layık oldukları bizim hayallerimizdeki mutluluğu yakalarlar. fotoğraflarınıza bakarken bir taraftan kendi fotoğraflarımızıdaki o mutluşuk tablosu ama hiç belli etmediğim yorgunluğumun sadece benim görebildiğim kadarıyla yüzüme yansımasını gördüm. Allah bir ömür mutlu etsin kızlarınıı, ellerine sağlık herşey çok tgüzel görünüyor zaten..güzellikleri paylaşmak ümüdiyle seni sevgiyle kucaklıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şükran okurken içim ürperdi dersem anlarsın sanıyorum hissettiklerimi. Bütün yapılanlar evlatlarımızın mutlulukları için. Onlar ne kadar mutlularsa ve yüzleri ne kadar gülüyorsa, bizlerde o kadar mutluyuz demektir. Hayat, bazen hiç istemediğimiz ve beklemediğimiz engeller koyuyor, yollarımızın üzerine... Nasıl atlatacağımız, ne ders alacağımız ve nasıl devam edeceğimiz çok önemli. Ben de 19 yıl sonra, hayat yoldaşına buraya kadar diyenlerden biriyim. Kızlarımı yanıma alarak, gitmesi gerekenlere efendice yolu gösterenlerden diyelim.:) Zor muydu? Evet. Doğru muydu? yüzde yüz Evet!. Bu gün yine olsa arkamı dönüp bakmadan aynı kararı veririm. Ama bir konuda çok bilendim. Kızlarım çok küçük yaşlarda, gereksiz üzüldüler. Şimdi onları üzecek olanlar beni bulur karşısında. Beklediğimiz sadece mutlu olmaları. Dilerim senin kuzununda doğru kararı vermesidir.:)) Gelinliklere gelince:)) Gerçekten zor, ama yapıldığında da yapan için de giyen içinde güzel bir hatıra. Torun başka birşey Şükrancığım. Benim de bir küçük kuzum var. Adı Cemre.:)) Gözümün nuru o benim. Hayata bağlamak deyimi torunlar için güzel bir yakıştırma.:) Sanki o doğmadan evvel ben boş boş oturuyor muşum:)) Allah hepsine uzun ömür, şans ve kader güzelliği versin. Bizlere de onların güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Canını sıkma, iyi ki yapmışsın. Güzel günlerde, güzel paylaşımlarda buluşmak üzere sevgiyle kal arkadaşım. Senin de ellerine ve emeklerine sağlık. Küçük kızına da özen bence, her ağırlığı, aynı kefede ölçmeyelim:) Kötüyü çağırmayalım...Her şey güzel olacak niyetini kaybetmeyelim biz annelere yeter:)) Sevgiler kucak dolusu.

      Sil
  10. Bende kizlarima gelinlik dikmek istiyorum!Dügünlerini,cocuklarini görmek! Ne büyük mutluluk yarabbim,o günleri görebilecekmiyiz acaba,ben torunlarimi byütmeyi hayal ediyorum ama cok yasli olacagiz güc kalirmi bilmem! Allah mutlu mesut etsin yarabbim,acilarini hic bir zaman göstermesin,hersey harika olmus,ellerinize kollariniza saglik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah dikeceksin, düğünlerini de, torunlarını da göreceksin:)) Ben de sen gibiyken çok uzak ihtimaller gibi düşünürdüm. Hala büyük kızımın doğduğu Mayıs gününü unutamam, henüz birkaç günlükken anneler günü kutlanıyordu ve ben lohusa halimle anneme gidememiştim. Sıkıntılı yağmurlu
      bir havaydı, gökyüzüne bakıp, "Allahım bu çocuk nasıl büyüyecek ?" diye ağladığımı hatırlıyorum. O çocuk büyüdü:)) Sevgili terazim...Şimdi ben onun çocuğunu büyütüyorum:)) Tüm güzel dileklerine teşekkür ediyorum ve tüm özlemlerin güne gelmeyecek diyorum:)) Sevgiyle kal.

      Sil
  11. Nilgüncüm büyük kızının gelinliği, marifetli ellerin ve ince zevkinin yansımasıyla muhteşem olmuş:)
    Eminim küçük kızınınki de aynı güzellikte olacaktır. Tüm kalbimle sana kolaylıklar diliyorum canım.
    Allah kurulacak yeni yuvayı hayırlı, mutlu, bereketli etsin inşallah:)
    Küçük kızının da , en az ablası kadar zarafetle taşıyacağına inandığım,
    ''by Nilgün'' imzalı gelinliği dört gözle bekliyorum:))))

    Bu arada aman dikkatli ol! Dikiş sanatında altın çağına geçiş yapıp,
    ilk gelinlikten çok daha güzel olmamasına özen göster;)
    Zevkin ve becerinin dozunu dengelemeye çalış canım:)))))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili ASK:)) "by Nilgün" iddialı ama çok güzel yahu:)) Beni yüreklendirin güzel arkadaşlarım dedim:)) Baktım uçuyorum. Bu moralle sıkı başlayacağım inşallah. Önce küçük kuzumun yaş gününü atlatacağız. Sonrasında evin bir bölümünü dikiş için uygun şartlara sokacağız veee başlayacağım.:)) O yüreğinden gelen güzel dileklerine çok teşekkür ederim. Bakalım nasıl bir gelin olacak ben de merak ediyorum. Makyajı bile hesaplı bir kızdır.:)) Daha yeni yeni birşeyler sürmeye başladı desem yalan olmaz:) Artık bilemem Destiny! Altın çağına mı geçiş yaparım? yoksa altın oranı mı uygularım:)) Gelinlikler arasındaki iltifat oranını müsavi tutmaya çalışacağım:)) Ne de olsa iki kız da benim:)) Güzel olacak inşallah, çünkü nasip olursa her noktasında sevgi ve gönülden bir parça olacak:)) Sevgiler güzel dost.

      Sil
  12. Canim bu marifet karsisinda sana en kocamanindan bir masallah diyorum gorduklerim harika yapicaklarininda ayni guzellikte olacagina eminim simdiden kolay gelsin nilguncum kucak dolusu sevgiler:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzucuğum teşekkürler:)) İnşallah bu da umduğum gibi olur. Sırf dantel olacağı için biraz tırsıyorum diyorum ama Tanrı yardım edecek inşallah. Sağol güzel ve sıcacık dileklerin için. Darısı kızı olanların başına diyorum:)) Sevgiler en kocamanından.

      Sil
  13. her bir kıyafet kendine has olmuş.emeklerinize sağlık.en başta size ait bir parçayı üzerlerinde taşımaktan dolayı kızlarınız çok şanslı.ellerinize,emeklerinize sağlık.ikinci gelinliği de bekliyorum.eminim o da çok güzel olcaaktır.şimdiden kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana ziyarete geldim ve üyen oldum:) İyi ki uğradın ve seni bulma fırsatı yarattın bana:) Hoşgeldin... Kızlarım şanslı galiba:) Terzilerle kavga etmek zorunda bırakmıyorum onları:)) Benle kavga etmeye de cesaret edemiyorlar:)) Atı istediğim gibi koşturuyorum anlayacağın. Bakalım ikincisi nasıl olacak emin ol ben de merak ediyorum:) Kafamda kuruyorum sonunda ortaya çıkacak inşallah. Teşekkürler iyi dileklerin ve ziyaretin için:) Sevgiler yolluyorum sana doğru...Tutuver:))

      Sil
  14. Nilgün ablacımm gözlerim doldu fotoğrafları izlerken, muhteşemsin. Ne kadar güzel bir şeye imza atmışsın.Bir kadının hayatından çok önemli iki an vardır. Bilirsin biri düğün, biri de doğum. Düğünün en çok konuşulan kişisi gelin ve gelinliği. Mütevazi kişiliğin takdire şayen, ben diktim demesen asla inanamazdım, tek kelimeyle şahane. Küçük kızınıda alnın akıyla çıkarırsın hiç endişelenme, güzel niyetli ve güzel yürekli ablacım, öpüyorum kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznucuğum senin fotoğrafları izlerken, gözlerin dolmuş, benim de seni okurken...Sen de muhteşemsin. Anılar benim için çok önemlidir. Kızları büyütürken de sanıyorum bu özelliğimi onlara da aktardım. Onlarda anılarıyla yaşayan, geçmişlerine bağlı çocuklar oldular. Dediğin gibi gelin, gelin olduğu günü ve gelinliğini asla unutmaz:)) onlar için bu anlamda, güzel bir hatıra olacak. İnşallah gönüllerince olur da, ben de mutlu olurum. Sevgiyle kal güzel arkadaşım ben de sana sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  15. Nilguncum, dikis bilmeyen biri olarak senin saheserlerine hayranlikla baktim. Benim annemde cok iyi bir terzi idi ama ben olamadim. Kabiliyetim olmadigi gibi en onemli olan sabir bende hic olmadi. Bu konuda endiselenmene ve tirsmana hic gerek yok cunki senin bunun altindan yuzunun aki ile cikmaman mumkun degil. Kolay gelsin benim marifetli arkadasim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şulem canım benim:)) Şaheser yaratacak kabiliyette değilim :) Sadece elimden geldiğince evlatlarımı mutlu etmeye çalışıyorum:) Beğenmene çok sevindim. Benim annem mükemmel dikiş dikerdi. Olgunlaşma mezunuydu zaten. Ancak; bana şu şöyle dikilir diye hiç birşey göstermemiştir. Herhalde merakımdan bakarken kapmışım bir şeyler. Yemekte de böyleydim. Başına dikilp seyrederdim fırsatım oldukça ve çok soru sorardım:) Demek ki o arada oluşmuş bir şeyler:) İnşallah çıkacağım işin içinden:) Teşekkürler benim uzaklardaki, kocaman yürekli arkadaşlarım:))

      Sil
  16. Nilguncum sen super bir annesin..ve muhtesemsin bunu hep soyluyorum..Buyuk kizinin gelinliginde sahaser cikmis kucuk kizininkinde kimbilir neler yaratacaksin..elinden birsey kacmaz ve en mukemmeleini bulacagindan yapacagindan eminim..Hazirliklar basladi yavastan desene..sonrasi bir telas bir telas..Kolay gelsin diyorum..bak ben gelinlik giymeyen biri olarak acaba dedim bendemi ismarlasam sana bir tanede, giysem resim cekilsem..Bu arada kendi kiyafetinde cok hos ve zarif..iyiki dikis bilmiyormussun yoksa Tv.lerde Valentino larla birlikte defilelerini seyrederdik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dost Bahçem, güzel arkadaşım:) Vallahi tevazu falan değil:))şaheser yaratmam mümkün değil ancak, kızların en mutlu olacakları kıyafeti yapmak için çaba sarfediyorum doğru olan bu. Sizler beğendiniz ve kızım da mutlu oldu giyerken gerçeğimiz bu diyelim. Hazırlıklar başladı ufak tefek eksiklerimiz vardı onları tamamlıyoruz. En son mobilyalar yapılacak. Cilaya gidecek olanlar var, kaplanacak olanlar var. Daha iş çok yani. Bu arada Valentino ve ben:))) Allahhhh:)) Gelelim senin gelinlik olayına...Vintage bir gelinlik müthiş olurdu sende. Ekru ipek ve dantel, ince nervürlü...ve saten ayakkabılar:)) Ben hayal ettim, diktim ve giydirdim sana. Çok şıktın:) Bunlar işin şekilci tarafı cancağızım. Mutlu olmak ve doğru insanla karşılaşmış olmak önemli. Hepiniz yüreklendirdiniz beni sağolun kuzular:))

      Sil
  17. Eline salık Nilgün hanımcım.MaşaAllah on parmağında,on marifet olan bir hanımsınız.Rabbim kolaylıklar versin.Sevgilerimle :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler güzel yorumun için Semacığım. Elimden geleni yapıyorum işte. Tanrı bana yardım edecek inanıyorum. Hayırlısı ile paylaşırım sizlerle yine. Sevgiler kocaman.

      Sil
  18. Canim Nilgunum gozlerim dolarak dusundum bsna tasarladigin gelinligi. Canimsin..tesekkur ediyorum. Karsilikli bir araya geldigimizde konusacagiz cok cok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gözlerin dolmasın ama. Konuşacağız Emelciğim. Hep söylerim tesadüf diye bir şey yok. Bizler birbirimize iyi geldiğimiz için karşılaştık:)) Kocaman sevgiler yolluyorum.

      Sil
  19. Benim gelinliğimi annem dikmişti :))ben de büyük kızımın hemen hemen her şeyini diksem de gelinliğine el atamadım.Sonuçtan hiç kuşkum yok.Sevgiyle başlanan işler su gibi akıp gider,biter.
    Kolay gelsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim annem olgunlaşma mezunuydu:) Ama gelinliğimi o dikmedi. Ben de dikmek istemedim önce. Çünkü bitirdiğim bir evliliğim vardı. Ama kızım tutturdu. Mutlu evliliği olan, dikiş bilen, beni anlayacak, kaprisimi çekecek insanı nereden bulalım diye:))) Ve diktim:)) İnşallah küçüğün ki de iyi olur diliyorum:) Sevgiler.

      Sil