Pazartesi, Ocak 13, 2014

Kandiliniz Mübarek Olsun... Geç oldu affedin...




                     Kandiliniz mübarek olsun. Bir gün gecikme ile kutluyorum kusura bakmayın. Cuma akşamından beri, arkadaşlarımın yazılarını okuyamadım, yazı yazamadım, kimseye laf atamadım.:)) Çok şükür olumsuz bir durum yok. Sadece zaman yetersizliği...Affınıza sığınıyorum. Ama iki arada helvamı yaptım mı?  Yaptımmmm:))

10 yorum:

  1. kızzzzzzz özür mözür dileme ya ben ne yapayım aylardır kimselere uğrayamıyordum, bir ara tam ziyaretlere başladım bu sefer de şifayı kaptım biliyorsun...boşver hayatım şaka bir yana ne zaman vaktin olursa tabii ki o zaman uğrayacaksın:))üzülme yani:) helva için eline sağlık Allah kabul etsin...
    bana da ışınla:) kandilin kutlu olsun unutmadan
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem bu aralar Tanrı bana "gez" dedi herhalde:)) Havaları da güneşli görünce, alıp başımı gidiyorum:)) Bir çok yayın oluşmuş, dönüp bakacağım yavaş yavaş. Sorma şu şifayı kapma işi felaket kiminle konuşsam ateşli yatıyor. Benim kuzu hafif atlatmıştı,şimdi öksürüğü kaldı. Zaten bir damla:( Bana geçmedi çok şükür. Sen de dikkat et kuzum kendine, kalabalık hiç bir yere girmiyorum. Sokaklarda boş beleş dolaşıp duruyorum işte. Sağol be cancağızım Tanrı hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Kapıyı çalıyorum aç:)) Helva getirdim:)

      Sil
  2. Canım, senin de kandilin kutlu olsun.
    Ellerine sağlık.
    Çok lezzetli görünüyor.
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sağ ol. Hepimize hayırlı kandiller olsun. Sevgiler kocaman.

      Sil
  3. Mujde bir alem:))..ben sadece helvayi istiyorumm:)) Kandilin kutlu olsun..Gez tabiki ne guzel bulsam gidecek bir yerler bende gezecegim ama tek gittigim yer ust kat alt kat:))) maksat spor olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Cancağızım kış biraz hafiflesin. Alt kat, üst kat sıkılmışsındır haklısın ama çıkılacak gibi de değil be güzelim. Dediğin gibi köpecikler bile, doğal kürkleri olduğu halde, dışarı çıkmayı göze alamadıklarına göre:)) Şu kar kalkana kadar evde oturmakta fayda var gibi gözüküyor.:))) Sevgilerrrr

      Sil
  4. Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım:)) bende istediğim sıklıkta uğrayamaz oldum bu sıra:) oğlumun sınavlarından fırsat buldukça giriyorum ama bazı yayınları kaçırmış oluyorum... Kusurama bakmasın demi :))öpüyorum küçük prensesi ve seni ... Sevgilerimi bıraktım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Elifim. hepimize hayırlı kandiller olsun inşallah. Allah zihin açıklığı versin. Hepimiz geçtik o yollardan. Sıra şimdi sende:) Bilirim nasıl zorlu bir dönem olduğunu. Ben de sizleri öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum.:)

      Sil
  5. Canım bende geciktim, inanan, kalbi allah muhammet sevgisi ile çarpan cümle müslümanın kandili mübarek olsun. Mühim olan gecikmek değil, bilmek. İnsanların inançlarına saygı duymak, kutlamak..

    Helva müthiş. Senin tencerende kaynayan ne lezzetsiz ki?. Hiçbirşey.. Her yaptığın gibi harika. Ellerine sağlık..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol güzel kuzum:) Hepimize hayırlı kandiller olsun ve Tanrı tüm kandilleri yaşatmayı nasip etsin.:)) Sağol canımcım, acele ile yaptım. Dağıtmak için, demlenmesine fırsat vermeden açtım ama olsun:)) Sevgiler kocaman.

      Sil