Pazartesi, Haziran 03, 2013

YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.....


Sadece; bir Türk vatandaşıyım.
Evvel emirde;
Atatürkçüyüm ve gurur duyuyorum.
Vatanımı ve milletimi çok seviyorum.
Gelecekte çocuklarıma güzel bir vatan bırakmak istiyorum.
Okuyorum, yazıyorum ve düşünüyorum.
Günlerdir; sosyal medyada ve sokaklarda olanları izliyorum ve katılım gösteriyorum.
Görsel Medyayı izlemiyorum.
Midem ve başım ağrıyor.
Yemek yapamıyor ve yiyemiyorum.
İnadına ağlamıyorum.
Uyanışı kutluyorum.
Bu insanlık ayıbının sonunun gelmesini bekliyorum.
Yorumu size bırakıyorum...

8 yorum:

  1. Eline sağlık Nilgün'cüğüm, çok güzel anlatmışsın....ben de ağlamıyorum ve uyanışı kutluyorum Allah tamamına erdirsin
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım ilk defa umutluyum. Çünkü start verildi. Sevgiyle kal. Bu arada muhteşemsin.

      Sil
  2. Ben agladim ama umudumun yok olmadigini gordugum icin oradaki tum protestolara direnise katilan guzel halkim insanim icin..hersey ozgurce yasanacak bir vatan ve yasam icin sagolasin arkadasim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelciğim her güzel şeyin bir bedeli vardır bilirsin. Bedel bu kadar ağır olmayabilirdi. Ama niyet başka olunca, işler rayından çıktı. Bence başlamak, işi yarı yarıya çözmek demektir. Artık sonucu beklemek durumundayız. Güzel günler göreceğiz inşallah.

      Sil
  3. büyüdüm ülkede din yasaktı,yürüyüşler çocuk bayramlarda,işçi bayramlarda ......yapardık .Belki benim gibiler daha iyi anlayabiliyor bu hühümeti. Hele din uğuruna yapılan savaşlardan nefret ederim ,tarihten nefret ederim ,bu tarih yüzünden neler çektim yıllardır.Özgür bir ülkeye geldiğimi sanardım,şimdi yine dini soktular araya .Yahu ,bunlar o kadar mı salak ki anlamıyorlar :cennette tapu bu şekilde alınmaz ki ..........Haftalardır mevsimsel hastalık ile boğuşuyordum,çoğu ilaçlar da artık alerji yapıyor ,sallana ,sallana ayakta durmaya çalışıyorum ama güzelim ülkemdeki bu durum beni bile isyan ettirdi ,böyle olacağı belliydi,neredeyse yatak odamıza bile müdahale eredecekler ,İSYANLARDAYIM BENDE .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can arkadaşım öncelikle kendine çok iyi bakmalısın. Alerjik olmak ne demek biz ailece çok iyi biliyoruz.:) Kızlarım da, ben de bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. İlaçlarımızı alıp polen dönemlerini atlatmaya çalışıyoruz. Ülkem için çok umutluyum. Burası kimsenin tapulu malı değil. İllaki farkına varacaklar. Metanetle son noktayı bekliyorum. Sevgiyle kal can dost.

      Sil
  4. Bence hükümet bir an önce istifa etmeli ve direnişciler kendi aralarından yeni bir başbakan çıkarmalı. O da kabinesini kurup hükümet etmeye başlamalı. Arada seçimler olmayacak diye mi soruyorsunuz? Ne gerek var ki seçimlere? Zaten iktidarda her seçimde rekordan rekora koşmuş bir hükümet var. Ne demişler demokrasi seçimden ibaret değildir. Bu defa da böyle oluversin. Seçimsiz!? Nasıl olsa direnen kesinlikle haklıdır ve vatanseverdir. Gerisi vatansa zaten gerisi teferruattır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınızla hitap etmeyi tercih ederdim. Ancak isminiz yazmıyor. Sanıyorum başka bir arkadaşınıza cevap vermek niyetiyle yazdınız ama, mesajınız bana düştü. Sevgiler.

      Sil