Çarşamba, Haziran 05, 2013

Kandiliniz Kutlu Olsun.






Tüm arkadaşlarımın, Miraç Kandilini kutluyorum.                                                                 Dualarınızın kabulü dileklerimle.

15 yorum:

  1. Paylasan arkadaslarda olmasa kandilden hic haberimiz yok..Kandilin Kutlu Olsun canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutlu olsun Emelciğim. Nice kandillere inşallah. Bugün gençlerimiz için mutfağa girdim biraz. Onlarla paylaşmak için hazırlık yaptım. Çocuklar götürecek. Sevgiyle kal can dost.

      Sil
  2. Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sizin ve güzel ailenizin de kandili kutlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ olun Muhterem Hanım. Güzel paylaşımlarda bulunacağımız günlerde buluşmak üzere.

      Sil
  3. Canım arkadaşım, tarafsızlığımı koruyacağım diye bir haftadır doğru dürüst uğramadım..Bide tuttum tüm sıkıntılarımı hemen hemen aynı mesaj ile birkaç arkadaşa bıraktım..Bunlardan biri de Emel.. Sağolsun olgun arkadaşım benim nazımı kaprisimi çekti..
    Canım benim Hayırlı kandiller diliyorum.. Ve niyeti doğru, memleketimiz için hayır taşıyan tüm dilekler kabul, tüm kötü niyetler ise asla kabul olmasın..

    Hanene bereket yağsın.. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Arkadaşım. Ben de bloğa fazla uğrayamıyorum. Hepimizin hakkettiği günlerde, güzel paylaşımlarda buluşacağız. Bereket hepimizin hanesine gülsün inşallah. Kocaman Sevgiler.

      Sil
  4. İnananların kandili mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  5. Seninde Kandilin kutlu olsun Nilguncugum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. nice mutlu kandillere,yıllara canım.

    YanıtlaSil
  7. Nilgun sayenizde(sen ve diger arkadaslar) kandil diye ogreniyoruz....Inanan larin kandili kutlu olsun..dualariniza benide ilave ediverin...sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim:) Kandilimiz bile zehir oluyor gördüğünüz gibi:( Ben kendimce hep dua ederim, tüm büyüklerimi ve kardeşimi sonsuzluğa uğurladığımdan beri. Ülkenin hali malum, bu defada tüm insanlık ve özlediğim huzurlu Türkiye için dua edip durdum. Tanrının beni duyduğuna inanıyorum. Bu arada seni de unutmuyorum can arkadaşım:) Güzel yavrun ve eşinle mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum sizler içinde.:)Sevgiyle kal. Not:) Barış Muslu'ya gidip tedavi olacağım:) Çayı hazırla. Huzurlu bir bahçede çay içesim geldi:)))

      Sil