tag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post1488203832279649652..comments2023-10-24T14:01:24.885+03:00Comments on Lezzetli Atölye: Patlıcanlı PilavAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-46431144236841548402013-04-26T22:23:09.793+03:002013-04-26T22:23:09.793+03:00Bizim seride böyle bir tutku var galiba.:) Çünkü d...Bizim seride böyle bir tutku var galiba.:) Çünkü domatesli pilavın dibi tutmuş kıtırlarını ben de çok severim.:) Kurufasulyeyi de helmelenmiş haliyle ertesi günü:)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-2934097109347880292013-04-26T21:30:32.719+03:002013-04-26T21:30:32.719+03:00Ben de çok severim. Ne kadar iri pirinç. Ve de tan...Ben de çok severim. Ne kadar iri pirinç. Ve de tane tane. Zaten pilav yapıldığı gün hatta demlenir demlenmez yenir benim bildiğim de. Bir de domatesli pilavın dibi tutmuşunu çok severim. Ellerine sağlık.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-3577939638250490292013-04-23T21:58:51.447+03:002013-04-23T21:58:51.447+03:00Sevgili Mehtap tabii ki tazesi harika oluyor ama k...Sevgili Mehtap tabii ki tazesi harika oluyor ama kalanı da çöp yapmıyoruz. Kalan hep bana nasip olur da... Bu nedenle bıktım belki de:))) Sevgiler ve teşekkürler güzel yorumun için.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-60663231187621299242013-04-23T21:27:00.061+03:002013-04-23T21:27:00.061+03:00pilavı bende bir öğünlük yaparım taze taze yensin ...pilavı bende bir öğünlük yaparım taze taze yensin diye,ama tam bir makarnacı olduğumdan yeni pişmiş dünden kalmış ayırt etmem:)Patlıcanlı pilavı yazın bende sık yaparım, sizinkide harika görünüyor elinize sağlık.*mehtaphttps://www.blogger.com/profile/08518346547324570959noreply@blogger.com