tag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post1470019693554889501..comments2023-10-24T14:01:24.885+03:00Comments on Lezzetli Atölye: Kuru İncir, Ceviz, Tahin, Pekmez ve Tarçın Biraraya gelip Çörek Olmuşlar:)))Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-5844620983956219012014-08-26T20:15:58.683+03:002014-08-26T20:15:58.683+03:00Dediğin çok doğru terapi yeri mutfak.Çay yaparken ...Dediğin çok doğru terapi yeri mutfak.Çay yaparken bile dinlendiğimi , sorunlardan arındığımı hissediyorum. Çörek tabii ki muhteşem. Bakmadaım bile tarife moralim bozulmasın diye sadece yalanmakla meşgulüm. :)) Eline sağlık.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-39869899581899999642014-08-25T16:26:14.245+03:002014-08-25T16:26:14.245+03:00Haklısın valla bomba:))) Bu küçük kuzumun tercihi ...Haklısın valla bomba:))) Bu küçük kuzumun tercihi bayılıyor çöreğe. Kek makbule geçmiyor:))) Sağol benim güzel arkadaşım.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-40797164339325331422014-08-24T21:50:21.176+03:002014-08-24T21:50:21.176+03:00Nilgünüm bomba olmuş bu bomba, kim beğenmez ki bu ...Nilgünüm bomba olmuş bu bomba, kim beğenmez ki bu bombayı, ceviz, tahin, pekmez, tarçın..offf yemede yanında yat..Ellerine sağlık..Güliz'in Dünyasıhttps://www.blogger.com/profile/08357574654121998525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-42201268681896953552014-08-21T15:49:25.585+03:002014-08-21T15:49:25.585+03:00Müjdem vallahi zor değil:) Hava şartları zaten may...Müjdem vallahi zor değil:) Hava şartları zaten mayalı hamurlarda işi kolaylaştırıyor. Ben de iç malzemesini hazırlayıp, fırınlıyorum.:) Ah be canım arkadaşım! Bu memlekete ne pastanesi açayım. Bu gerici zihniyete her şey fazla. Ben kitap-cafe açarsam, müziği, okunan gazeteleri, kitapları, içilen içecekleri, yapılan pastaları farklı olur ve adı da Gavur İzmir gibi gavur cafe olur:( Evimde, kendi tadımcılarım ile kalsam şimdilik daha iyi cancağızım.:) Sevgiler en kocamanından.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-64273589240261701072014-08-21T15:43:40.393+03:002014-08-21T15:43:40.393+03:00Gün ışığım:) Şu kafa dağıtma halleri için, ne kada...Gün ışığım:) Şu kafa dağıtma halleri için, ne kadar uygun değil mi mutfaklarımız?.:)) Gerçekten mabed. Tuhaf bir tılsımı var benim için. Yapılanlar,güzel olsun, olmasın hiç farketmez. :) Benim için, iki önemli unsuru var, bedenimdeki fazla elektriği nört edebilmenin. Biri hamur, biri toprak. Yani ekmeliyim, biçmeliyim, biçtiklerimi öğütüp, hamur edip, pişirmeliyim.:)) Ben böyle bir deliyim. Workshop mevzuuna gelince, ben hazırım:))) O mutfak; sevgi, dostluk ve baharat kokuları ile hep akıllarda kalır sanıyorum:))) Hadi...:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-51298589298257200212014-08-21T15:33:25.279+03:002014-08-21T15:33:25.279+03:00Ersinciğim, şu popülarite konusu, aile arasında şa...Ersinciğim, şu popülarite konusu, aile arasında şakalaşma sözcüğümüz:)) Sakın ciddiye alma. Ben kendi halimde bir mutfak aşığıyım. Mutfak kokusunu, malzemelerimi, tencerelerimi, kalıplarımı çok seviyorum:))) "Pinti Hamido'nun altınları gibi sayma" derdi annem bir şeye fazla bakıp, gönül verdiğimde.:)) Tam o misalim işte:)) Güzel olduğu söylendi bizim evin tadımcıları tarafından:=)) Çok teşekkür ederim iyi dileklerine can çocuk:) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-44737059651503367632014-08-21T15:26:59.149+03:002014-08-21T15:26:59.149+03:00Asumancığım galiba bir çoğunuzu yerinden kaldırıp ...Asumancığım galiba bir çoğunuzu yerinden kaldırıp mutfağa doğru yol aldırdım:)) Madem malzeme var hiç durma arkadaşım. Çünkü; mutfağa yayılan kokuyu mu anlatsam, yoksa cevizli- vanilyalı dondurma ile ılıkken nasıl yakıştığını mı? Bilemedim:))) Sağol güzel dost.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-18785332007425956482014-08-21T15:24:25.587+03:002014-08-21T15:24:25.587+03:00Havvacığım çok haklısın:) Biraz tehlikeli bir saat...Havvacığım çok haklısın:) Biraz tehlikeli bir saatte yayınlamışım galiba. Hele ılıkken birer top ta vanilyalı ve cevizli dondurma olursa, muhteşem gidiyor. Veee... tüketilen miktar, tehlike sınırlarını aşıyor.:)) Benden söylemesi.Sevgiler benim güzel arkadaşım. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15170793637151538035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-8859890992278397652014-08-21T12:54:23.153+03:002014-08-21T12:54:23.153+03:00Yine zor bir tarif:) eee güzel olan şeyler emek is...Yine zor bir tarif:) eee güzel olan şeyler emek istiyor, valla çayın yanında ne harika olur, eline koluna sağlık Nilgün'üm, inan muhteşemsin senin pastanen olmalı güzel arkadaşım. Sevgilerbücürükvebenhttps://www.blogger.com/profile/06280989356297761118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-48988128711692795092014-08-21T10:52:20.226+03:002014-08-21T10:52:20.226+03:00benimde bu kadar mutfağı sevmemdeki sebep sanırım ...benimde bu kadar mutfağı sevmemdeki sebep sanırım o kafa dağıtma halleri. Mabedim derim hep, relaks olduğum tek yer. Bir de ortaya güzel şeyler çıktı mı,-her zaman değil tabi- değmesinler keyfime.<br />Kuzu tarçınlı keki sevmediyse bununla havalara uçmuştur, sevilmeyecek gibi değil bu çörekler, nasıl canım çekti, bende dün yaptım ama sade yaptım. Mayası falan havadan mıdır nedir bir kabardı, bir pofidik oldu sorma gitsin Nilgünüm.<br />Biz seninle bir mutfak workshop yapsak:)<br />Hem eğlence, hem dinlence ne dessin:)<br />Emel Sevren Pınarhttps://www.blogger.com/profile/02903982289828257810noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-827847324200664992014-08-21T08:24:43.604+03:002014-08-21T08:24:43.604+03:00Sen yaparsın da popülaritesi düşük olur mu? Hiç sa...Sen yaparsın da popülaritesi düşük olur mu? Hiç sanmam. :)<br /><br />Eminim ki çok güzel olmuştur. Mutlu hafta sonları dilerim. :)) Ersin DOĞANhttps://www.blogger.com/profile/16790271927538683416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-76497160841082998282014-08-21T02:53:47.363+03:002014-08-21T02:53:47.363+03:00Evde butun malzeme var. Aksam aksam kanima girecek...Evde butun malzeme var. Aksam aksam kanima gireceksin sevgili Nilgun :) Ama kokuyu ve lezzeti tahmin edebiliyorum. Ellerine saglik.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04619132159436780680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4253701173233998695.post-12392483524448091722014-08-20T22:22:30.686+03:002014-08-20T22:22:30.686+03:00nilgün şimdi akşamın 22.22'si bu yaptığın iyi ...nilgün şimdi akşamın 22.22'si bu yaptığın iyi mi kötü mü bilemedim<br />ancak seni çok sevdim,bilesin<br />bilesin canım da çekti:))))<br />sevgiler arkadaşım<br />eline sağlıkAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14663588429343424958noreply@blogger.com